Örökkévalók

Az Örökkévalók producerét arról kérdezték, hogy Fekete Lovag az Ebony Blade szerepelni fog-e a filmben

A Fekete Lovag is bemutatkozik ősszel?

Sok mindent hallottunk és láttunk már a Marvel Studios közelgő új filmjéből, és azontúl hogy egy kozmikus utazás lesz a film, egy szerelmi történetet is elmesél majd. Nem titok, hiszen már az előzetesekben láttuk kibontakozni a szerelmi kapcsolatot Ikaris és Sersi között, ugyanakkor sokan úgy érzik, hogy a stúdió szándékosan sokáig rejtegette Kit Harington karakterét, mert egy felvetés szerint Fekete Lovaggá válik majd a filmben.

Az Örökkévalók producere, Nate Moore igyekezett válaszolni arra a rajongói feltevésre, hogy Fekete Lovag és az Ebony Blade szerepet kap-e a filmben. Pár évvel ezelőtt a film forgatásán Moore a ComicBook kérdéseire elmondta, hogy nem feltétlenül fog megtörténni az átalakulás ebben a filmben, a kérdés csak az, hogy higgyünk is neki, vagy valóban rejtegetni próbálják ezt a kíváncsi szemek elől.

Nem fogjátok látni az Ebony Blade-t ebben a filmben. Nem feltétlenül fog átalakulni Fekete Lovaggá, de ez olyasmi, amivel később eljátszhatunk. [Mi] nagyon sokat foglalkoztunk a Dane Whitman és Sersi közötti kapcsolattal.

Ez akár egy elterelés is lehet, hogy eloszlasson minden találgatást a karakterrel kapcsolatban. A jelek szerint azonban az Ebony Blade nem fog szerepelni a filmben, aminek a Fekete Lovag erejét köszönheti. Talán Fekete Lovag nem fog szerepelni az Örökkévalókban, a készítők nem feledkeztek meg róla, s a jövőben őt is láthatjuk majd a filmvásznon vagy egy sorozatban a Disney+ platformon.

Lehet hogy a filmben nem látjuk ezt a szálat kibontani, de akár az egyik stáblista utáni jelenetben kaphatunk rá utalást. Chloé Zhao minap megerősítette, hogy a film végén a megszokott két jelenetet kapunk majd, így akár még a Fekete Lovagra is kaphatunk majd utalást bennük.

Az Örökkévalók országos bemutatója november 4-én lesz.

Total
11
Shares
Previous Article
Örökkévalók

Az Örökkévalók videójában Kevin Feige arról beszél, hogy a film megváltoztatja a Marvel Moziverzumról alkotott képet

Next Article
Will Poulton

Will Poulter kapta Adam Warlock szerepét A galaxis őrzői vol. 3. részben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!