Főoldal Filmek Az Örökkévalók producere megerősítette, nem utoljára láttuk a karaktereket, és hamarosan visszatérhetnek
Filmek

Az Örökkévalók producere megerősítette, nem utoljára láttuk a karaktereket, és hamarosan visszatérhetnek

Sok megoldatlan kérdés maradt az Örökkévalók végén.

357
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

Az Örökkévalók továbbra is a Marvel Studios egyetlen olyan filmje, ami mellett “rohadt” jelző olvasható a Rotten Tomatoes kritikákat gyűjtő oldalán, és bár a kasszáknál alulteljesítettek a hősök, úgy fest, hogy a nagy cliffhanger egy nap megoldódik. A film producere ugyanis megerősítette, hogy hamarosan visszatérnek a karakterek.

Az Örökkévalók debütálásában sok mindent lehetett szeretni, de olyan alapvető hibákat követtek el, mint például a semmitmondó gonosztevő, vagy akár azt is negatívumként éltük meg, hogy a sok karakterrel nem tudtak mit kezdeni – miközben a Bosszúállók: Végjáték készítői hibátlanul oldották meg ezt a feladatot. Függetlenül attól, hogy tetszett vagy utáltad a filmet, a váratlan nagy fordulatot a film végén meg kell oldani, választ akarnak kapni a rajongók.

Az Örökkévalók utolsó pillanataiban a Mennyei Arishem megérkezett a Földre, és ítéletet mondott azok felett, akik megállították Tiamut ébredését (és ezzel a bolygó és az emberiség jövőjét kockáztatták volna). Az ébredést megakadályozták az Örökkévalók, most pedig egy hatalmas Égi szobra áll az Indiai-óceán közepén, amiről még senki sem szerzett tudomást a Marvel Moziverzumban.

Az Örökkévalók és a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! producerét, Nate Moore-t egyenesen arról kérdezték a Phase Zero szerkesztői, hogy a rajongók számíthatnak-e arra, hogy ezek a hatalmas hősök felbukkannak a jövőben. Semmi konkrétumot nem kaptunk, de azt megerősítette, hogy tervben van, hogy visszatérnek még az Örökkévalók, de hol és mikor, azt nem sikerült kihúzni belőle. Lehet ez egy mozifilm vagy akár egy Disney+ sorozat is.

Én… nem akarok elrontani semmit, de nem utoljára láttuk ezeket a karaktereket.

Nate Moore

A gyenge kritikák és az a tény, hogy az Örökkévalók pont a pandémia végén jelent meg, szinte borítékolható volt, hogy nem fog kasszát robbantani vele a stúdió. A premier után a készítők optimisták voltak a folytatással kapcsolatban, de ilyen gyenge fogadtatás után a Disney nem biztos, hogy támogatni fogja a terveket. Sokkal valószínűbb, hogy a folytatás nem készül el, hanem más produkciókból kapunk választ a kérdésekre.

Örökkévalók
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események