Főoldal Filmek Az Örökkévalók írója a Marvel egyik legfélelmetesebb gonosztevőjére utalt a folytatásban
Filmek

Az Örökkévalók írója a Marvel egyik legfélelmetesebb gonosztevőjére utalt a folytatásban

Mikor mutatják be a Marvel legfélelmetesebb gonosztevőjét?

179
Örökkévalók

A Marvel Studios legújabb filmje már a mozikban, Chloé Zhao kozmikus eposza, az Örökkévalók. A film igazi sztárparádé, a Marvel Moziverzum valaha volt legerősebb szereplőgárdájával dolgozott Zhao, olyanokkal, mint Angelina Jolie és Richard Madden. Ezek az isteni lények 7000 éve a Földre jöttek, mindvégig közöttünk éltek, de csak most fedték fel magukat – erre a kérdésre választ kaptunk a filmből, hogy miért nem avatkoztak be a Thanos ellen vívott harcba.

Az Örökkévalók története a Marvel képregényvilág kozmikus aspektusával foglalkozik, még mélyebben, mint A galaxis őrzői című filmeknél is. Sőt, a filmben a rajongók először találkozhatnak szemtől-szembe egy Égivel, egy olyan mindenség felett álló lénnyel, amire először Gunn tett utalást.

Bár a film végén az Örökkévalók megakadályozták, vagyis inkább eltolták az Égi ébredését a Földön, de tettükkel felbőszítették Arishem teremtőjüket, szóval adott a kérdés, hogy mit eredményezhet a döntés, milyen konfliktusba keverednek az Örökkévalók a folytatásban? Nos, az egyik gyakori rajongói elmélet szerint minden út a világot pusztító Galactushoz vezet, de mennyire valós esélye van, hogy a Marvel egyik legfélelmetesebb gonosztevője már a folytatásban eljön?

A The Directnek adott exkluzív interjúban az Örökkévalók forgatókönyvírói, Ryan és Kaz Firpo reagáltak a rajongói teóriákat Galactus érkezéséről az MCU-ba. Kaz válaszában arról beszélt, hogy “Galactus egy csodálatos [karakter]”, és hogy “szerinte az ajtó nagyon is nyitva áll a világfaló gonosztevők előtt”, ha arról van szó, hogy az Örökkévalóknak mivel kell majd legközelebb szembenéznie:

Galactus egy csodálatos, elképesztő karakter és gonosztevő. Mi, tudjátok, nyilvánvalóan előkészítjük a terepet az intergalaktikus, kozmikus, megalitikus összecsapásokhoz, különösen, ha megölsz egy űristent- majd az űristen eljön érted, és elrabol, és a Föld felett készül ítélkezni, szerintem az ajtó nagyon is nyitva áll a világfaló gonosztevők előtt…

Kaz Firpo

Az író azzal folytatta, hogy “Galactus a Marvel Moziverzum egyik olyan ikonikus figurája, akit [ők] izgatottan várnak:“.

Határozottan vannak megbeszélések az utójelenetekről, arról, hogy kit mutatunk be, hova megyünk… Galactus a Marvel univerzum egyik olyan ikonikus figurája, akit izgatottan várunk. De néha úgy gondolom, ha nyitottak vagyunk, nyitva hagyjuk ezeket az ajtókat, és ki tudja, mi történik a második részben. Lehet, hogy túlságosan lefoglal, hogy megments egy Égit Galactustól, és végül az ő [haragját] vonod magadra… bármi lehetséges.

Kaz Firpo

Galactus eddig tabu volt a Marvel Studios számára, de amióta a stúdió hozzáférést kapott a 20th Century Fox tulajdonában lévő karakterekhez, mindenki azt várja, hogy ezt a világokat felfaló gonosztevőt mikor mutatják be a filmvásznon. Galactust 2007-ben láttuk a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című filmben, de egy a karakterhez méltó filmet várnak a rajongók.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.