Az iskolai élet sosem volt még ilyen szórakoztató

Új szintet lepleztek le a Hot Wheels Unleashed-del kapcsolatosan.

Leleplezésre került a Hot Wheels Unleashed egyik újabb helyszíne, amely az elképesztően izgalmas amerikai iskolai élet hangulatát hozza el számunkra. Egyenesen egy új játékmenet videóban villantották ezt meg, amelyhez érkezett egy hosszabb leírás is.

Ezek szerint a campus egy igazán bonyolult szintnek ígérkezik majd. A fő folyosó három különböző szobát kapcsol össze. Ilyenek lesznek például a könyvtár, a tanterem és a kémia labor is. Mindegyikről van valószínűleg szebb és kevésbé szebb emléke is az embereknek. A játékosok természetesen alkothatnak majd különböző pályákat, amelyek ezeket a szobákat összecsatolják a folyosón és akár a szellőzőn keresztül is!

Ez már a harmadik környezet, amely leleplezésre került, ugyanis már korábban láthattuk a sötét hangulatú garázst, amely elvezeti az embereket a mélyre és ezzel párhuzamosan a teljesen ellentétes felhőkarcolót is, ami inkább a tériszonyunkat fogja majd próbára tenni. Természetesen új autókat is láthattunk, a több mint hatvanból most megint megvillantottak hatot. A Street Wiener, a Total Disposal, a Power Rocket, a Skull Crusher, a Tanknator, a Winning Formula és az  Exotique is már az első naptól elérhetőek lesznek.

A jövő hónap folyamán újabb leleplezésekre számíthatunk, így megismerhetünk majd még több autót és még több környezetet. A jelenlegi állás szerint szeptemberben fog érkezni a játék. Ti milyen környezetet látnátok szívesen legközelebb a Hot Wheels Unleashed-hez? 

Total
1
Shares
Previous Article
WandaVision

Elizabeth Olsen megerősítette Skarlát boszorkány egyik képességét, amire nagy szüksége lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben

Next Article
Predator

Megvan, hogy ki fogja eljátszani az új Ragadozó-film női főszerepét

Related Posts