Főoldal Filmek Az író elárulta, hogy ki lesz Doctor Strange következő ellenfele
Filmek

Az író elárulta, hogy ki lesz Doctor Strange következő ellenfele

Azt már tudjuk, hogy Doctor Strange komoly feladatot kap a Végtelen háborúban, de vajon kivel küzd meg a Doctor Strange 2-ben?

722

Azt már tudjuk, hogy Doctor Strange komoly feladatot kap a Végtelen háborúban, de vajon kivel küzd meg a Doctor Strange 2-ben?

A Marvel 2016-ban mutatta be a Doctor Strange-t, melynek folytatását hivatalosan is megerősítették nekünk. Kétségünk sem volt afelől, hogy a stúdió nem készít egy második részt, de mindeddig ezt nem mondta ki senki sem. A film forgatókönyvírója, C. Robert Cargill egy interjúban elmondta, hogy már kész víziói vannak arra, hogy mit szeretne ő, illetve Scott Derrickson rendező látni a folytatásban.

Egy austini eseményen kérdezhettek az írótól, ahol Cargill elárulta, hogy a Legfőbb Varázsló ellenfele Nightmare lesz a folytatásban:

Nightmare lesz a főellenség. Még nem fejeztük be a tervezést, de azt elmondhatom, hogy van egy olyan érzésem, Nightmare bármivel is van elfoglalva, Baron Mordónak a természeti erők védelmezőjének valami köze lesz hozzá.

Cargill azt is elárulta a jelenlévőknek, reméli, hogy Baron Mordo karakter Loki szintjére érhet a Marvel Moziverzumban:

Azok számára, akik valaha is olvasták a képregényeket, tudják, hogy Baron Mordo nagyon különleges sztorival rendelkezik. Erről már az első rész forgatása során is beszéltünk Chiwetel-lel. Ez az oka annak, hogy Chiwetel elvállalta Mordo szerepét, mert a karakternek egészen jól kidolgozott története van, és ez lenyűgöző befejezése is a mágusnak.

Benedict Cumberbatch által játszott karakterrel legközelebb a Bosszúállók: Végtelen háborúban találkozhatunk, melyben az előzetesek alapján nem csak Thanos-szal gyűlik meg a baja, de a Fekete Rend egyik tagja, Ebony Maw sem ijed meg a mágustól. A Doctor Strange 2. valamikor a 2020-as években érkezhet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.