Az író elárulta, hogy ki lesz Doctor Strange következő ellenfele

Azt már tudjuk, hogy Doctor Strange komoly feladatot kap a Végtelen háborúban, de vajon kivel küzd meg a Doctor Strange 2-ben?

Azt már tudjuk, hogy Doctor Strange komoly feladatot kap a Végtelen háborúban, de vajon kivel küzd meg a Doctor Strange 2-ben?

A Marvel 2016-ban mutatta be a Doctor Strange-t, melynek folytatását hivatalosan is megerősítették nekünk. Kétségünk sem volt afelől, hogy a stúdió nem készít egy második részt, de mindeddig ezt nem mondta ki senki sem. A film forgatókönyvírója, C. Robert Cargill egy interjúban elmondta, hogy már kész víziói vannak arra, hogy mit szeretne ő, illetve Scott Derrickson rendező látni a folytatásban.

Egy austini eseményen kérdezhettek az írótól, ahol Cargill elárulta, hogy a Legfőbb Varázsló ellenfele Nightmare lesz a folytatásban:

Nightmare lesz a főellenség. Még nem fejeztük be a tervezést, de azt elmondhatom, hogy van egy olyan érzésem, Nightmare bármivel is van elfoglalva, Baron Mordónak a természeti erők védelmezőjének valami köze lesz hozzá.

Cargill azt is elárulta a jelenlévőknek, reméli, hogy Baron Mordo karakter Loki szintjére érhet a Marvel Moziverzumban:

Azok számára, akik valaha is olvasták a képregényeket, tudják, hogy Baron Mordo nagyon különleges sztorival rendelkezik. Erről már az első rész forgatása során is beszéltünk Chiwetel-lel. Ez az oka annak, hogy Chiwetel elvállalta Mordo szerepét, mert a karakternek egészen jól kidolgozott története van, és ez lenyűgöző befejezése is a mágusnak.

Benedict Cumberbatch által játszott karakterrel legközelebb a Bosszúállók: Végtelen háborúban találkozhatunk, melyben az előzetesek alapján nem csak Thanos-szal gyűlik meg a baja, de a Fekete Rend egyik tagja, Ebony Maw sem ijed meg a mágustól. A Doctor Strange 2. valamikor a 2020-as években érkezhet.

Total
0
Shares
Previous Article

[PLETYKA] A Warner Bros. megnézné Riz Ahmed színészt a Wonder Woman 2.-ben

Next Article

A Marvel a Star Wars Finnjéből is szuperhőst készül csinálni

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!