Főoldal Játékok Az Ion Fury végre konzolokra is ellátogat
Játékok

Az Ion Fury végre konzolokra is ellátogat

Megkapjuk végre az Ion Furyt konzolokon is.

456

Megkapjuk végre az Ion Furyt konzolokon is.

Az Ion Fury a PC-s közönség meghódítását követően 2020. május 14-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megérkezik. Tegyétek magatokat szabaddá már most, hiszen Shelly „Bombshell” Harrison hamarosan konzolokra is utat tör magának, hogy leterítse a szadista Dr. Jadus Heskel-t és kibernetikus szektásait. Neo D.C. védelmére kelhetünk Shelly megbízható háromcsövű Loverboy revolverével és 60 FPS-sel PlayStation 4-en és Xbox One-on, valamint magunkkal vihetjük a pusztítást bárhova Nintendo Switch-en!

Az eredeti Duke Nukem 3D-t is életre keltő Build motorral a cucc tökéletesen visszaadja a ’90-es évek közkedvelt lövöldözős játékainak hangulatát, mindezt olyan modern funkciókkal kiegészítve, mint a fejlövések, környezeti interakciók, szélesvásznú kijelző támogatás, automatikus mentés, és feljavított fizika. A játék a múlt és a jelen tökéletes párosítása, ami remek belépő cím a klasszikus FPS játékok világába, valamint a műfaj méltó képviselője is, amit az IndieDB-től kapott ’Év Játéka’ díj is bizonyít. Az Ion Fury 2020. május 14-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, PC-re pedig már elérhető.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.