x
Close


Közelgő események

Filmek

Az Indiana Jones és a sors tárcsája választ ad arra, mi történt Shia LaBeouf Mutt Williamsével

Konkrét választ nem kaptunk, hogy mi történt a karakterrel, de biztosan nem tér vissza.

Az Indiana Jones és a sors tárcsája választ ad arra, mi történt Shia LaBeouf Mutt Williamsével
  • Publisheddecember 20, 2022

Bár sokan kiállnak az Indiana Jones és a kristálykoponya királyság mellett, a franchise egyik leggyengébb része volt, így nem meglepő, hogy sokan nem szomorkodtak, amikor bejelentették, hogy Shia LaBeouf nem tér vissza Mutt Williams szerepében. Bár Shia LaBeouf karaktere valójában nem fog megjelenni a filmben, James Mangold rendező elárulta, hogy az Indiana Jones és a sors tárcsája arra is választ ad majd, hogy mi történt Mutt Williamsszel.

Indy és Marion Ravenwood fiaként mutatták be a legutóbbi részben, ezért sokan arra gondoltak, végül ő kapja meg apja ikonikus kalapját a franchise folytatásában. Erre persze nem került sor, és Harrison Ford továbbra is a legendás régész/kalandor szerepében tűnik fel James Mangold rendező új filmjében.

Az Entartainment Weekly kérdésére a Logan – Farkas rendezője megerősítette, hogy Williams nem fog feltűnni a jövőre érkező Indiana Jones 5. részében, ugyanakkor azt is elárulta, hogy a nézők “választ kapnak majd, mi történt” vele – ami egy kicsit baljósan hangzik. Konkrét választ természetesen nem mondott, így marad a találgatás, hogy vajon motorbalesete volt, vagy esetleg kincsvadászat közben halt meg?

Lehet, hogy Mutt nem tér vissza, de Jones mellé egy régi barát csatlakozik John Rhys-Davies Sallah személyében, valamint rengeteg új szereplőt köszönhetünk, mint például Antonio Banderas, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook és Mads Mikkelsen a gonosz Voller szerepében.

Phoebe Waller-Bridge Indy keresztlányaként alakítja a filmben, Helenaként ismerhetjük meg, és a találgatások szerint ő veheti át Ford helyét, amikor Ford szögre akasztja az ostort és a kalapot.

Az Indiana Jones és a sors tárcsája 2023. június 30-án kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.