Az Igazság ligája fogja felvezetni Willem Dafoe karakterét az Aquaman filmhez

Willem Dafoe színész mesélt Vulko karakteréről, és állítása szerint egy sokkal nagyobb szerep jut majd neki az Aquaman-ben.

Willem Dafoe színész mesélt Vulko karakteréről, és állítása szerint egy sokkal nagyobb szerep jut majd neki az Aquaman-ben.

Már kevesebb, mint egy évünk van az Igazság ligája premieréig – reméljük, hogy Zack Snyder rendező hamarosan újabb infókat, és talán egy előzetest is megoszt a filmből -, viszont nagyon keveset tudunk továbbra is a film sztorijáról, illetve az is kérdéses, hogy Atlantisz királya, Aquaman milyen felvezetőt kap önálló filmjéhez, amit James Wan fog rendezni.

A The Guardian újság találkozott a Liga két színészével, Mera-t alakító Amber Heard-del, és Vulko-t játszó Willem Dafoe színésszel, míg utóbbi megerősítette, hogy visszatér majd az Aquaman filmben. Dafoe-val készített interjúban a következőt mondta a színész:

Nos, az Igazság ligája rendkívül különleges, mert ez egy csapatfilm, és karakterem azért kerül bevezetésre itt, hogy főszerepet játsszon majd az Aquaman-ben. Ezek a filmek más élményt fognak majd nyújtani. Különböző feladatuk, erőforrásuk és szándékuk lesz. Jó, ha az efféle világok között mozoghatsz, már ha tudsz. Különböző impulzussal szolgálnak ezek a filmek.

Vulko egy rendkívül érdekes karakter, akivel természetesen a képregényekben már találkozhattunk. A rajzolt figuráról azt kell tudni, egyszerre barátja és ellensége is Atlantisz királyának, Aquaman-nek, de hogy milyen szerepet szánnak a karakternek a filmes változatban, az még a jövő zenéje, de talán nem csak Vulko-ról, hanem az Igazság ligájáról is többet megtudunk hamarosan.

Az Igazság ligája bemutatója 2017. november 17-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A remény kezdete - Lázadok a Birodalom ellen a legújabb Zsivány Egyes Spotban

Next Article

Rögtön drámával rajtolt el a Verdák 3. előzetese

Related Posts
Wide Screen YouTube