Főoldal Sorozatok Az Eufóriából ismerős Storm Reid játszhatja Ellie gyerekkori barátnőjét az HBO adaptációjában?
Sorozatok

Az Eufóriából ismerős Storm Reid játszhatja Ellie gyerekkori barátnőjét az HBO adaptációjában?

Újabb fontos karaktert ismerhetünk meg a képernyőn a játékból.

442
The Last os Us

Az HBO élőszereplős tévésorozatának forgatása javán tart Kanadában, ami a Naughty Dog The Last of Us videojátékán veszi alapul. Pedro Pascal (a The Mandalorian főszereplője) és Bella Ramsey (a Trónok harca egyik főszereplője) játsszák Joel és Ellie szerepét, a stáblistán pedig Gabriel Luna mint Tommy, Anna Torv mint Tess és a múlt hónapban Nick Offerman mint Bill is meghívót kapott a sorozatra.

Bár az előzetesek szerint az első évad az eredeti The Last of Us videojáték eseményeit fogja feldolgozni, a sorozat előzményeként kiadott DLC-kiegészítő, a The Last of Us: Left Behind is belekerülhet az első évadba, legalábbis erről árulkodnak a legfrissebb hírek. Riley ugyanis csak említésként szerint szerepelt a The Last of Us sztorijában, és később ezt dolgozta fel a The Last of Us: Left Behind, amiben megismerhettük Ellief és barátját.

A The Last of Us Updates lett figyelmes arra, hogy nemrég Storm Reid megérkezett Kanadába, és különös egybeesés, hogy ugyanakkor, amikor az HBO gyártású The Last of Us sorozatadaptációnak szereplői és stábtagok is visszatért a kanadai Calgaryba, hogy folytassák a forgatásokat. Mintha ez nem lenne elég gyanús, Reid édesanyja az országba érkezés után posztolt egy fotót az Instagramra, a képaláírás pedig egy bizonyos “népszerű videojátékból lett tévésorozatot” említ.

Ráadásul Ellie színésznő, Bella Ramsey és Reid követik egymást a közösségi médiában. Rileyra mindezek mellett egyszer tesznek említést, de Reidre tökéletesen illik a karakter leírására, és egyidős Ramsey-vel, és több sem kellett ahhoz, beindítsa az online találgatásokat, milyen szerepet kap vajon a sorozatban Riley.

Reid neve leginkább a szintén HBO készítésű Eufória című sorozatából lehet ismerős, ahol Rue húgát, Gia-t alakította, és a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag című filmben is játszott egy kisebb szerepet, mint Bloodsport lánya, Tyla.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események