Főoldal Filmek Az eredeti sztárral, Jennifer Grey főszereplésével készül az új Dirty Dancing-film
FilmekBREAKING

Az eredeti sztárral, Jennifer Grey főszereplésével készül az új Dirty Dancing-film

Az eredeti film sztárjával készül az új Dirty Dancing.

710
Dirty Dancing

A Lionsgate stúdió vezérigazgatója, Jon Feltheimer csütörtökön jelentette be, hogy új Dirty Dancing-film készül, méghozzá az eredeti film sztárjával. Az első pletykák már júliusban szárnyra kaptak az új résszel kapcsolatban, ám a stúdió csak most látta elérkezettnek, hogy bejelentse az új filmet Jennifer Grey főszereplésével. A Deadline értesülései szerint a 60 éves színésznő nem pusztán főszerepet vállal, hanem vezető produceri feladatokat is ellát majd. Sajnos Patrick Swayze nem lehet ott a folytatásban, hiszen 2009-ben meghalt a színész.

A projektet Jonathan Levine (Eleven testek) és Gillian Bohrer rendezőpáros hozza majd tető alá, a forgatókönyvön pedig a Két lépés távolság és A gyászoló asszony átka című produkciókat is jegyző páros, Mikki Daughtry és Tobias Iaconis dolgozik.

Az 1987-ben bemutatott Dirty Dancing – Piszkos tánc igazi filmklasszikusnak számít mai szemmel, aminek gyártási költsége alig tett ki 5 millió dollárt. Mi sem bizonyítja jobban a sikert, hogy világszerte csaknem 200 millió dollárt kasszíroztak össze. A történet 1963 nyarán játszódik, egy luxus nyaralóhelyen, főszereplője pedig az a 17 éves Baby (Jennifer Grey), aki beleszeret tánctanárába (Patrick Swayze), azonban a lány szülei nem nézik jó szemmel lányuk kapcsolatát az idősebb tanárral.

Egyébként nem először porolják le a címet, hiszen 2004-ben egy második résszel már próbálkoztak a készítők, majd 2017-ben még egy tévésorozatot is bemutattak, de erre talán senki sem fogadott volna, hogy egy új részt készítek az eredeti sztárral. Megjelenési dátumot nem kapott a film, de valószínűleg 1-2 éven belül mozikba kerül az újabb piszkos tánc.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események