Főoldal Filmek Az első reakciók alapján a Thor: Szerelem és mennydörgés az eddigi legjobb Marvel-film
Filmek

Az első reakciók alapján a Thor: Szerelem és mennydörgés az eddigi legjobb Marvel-film

Tényleg ez lett minden idők legjobb Marvel-filmje?

503
Thor: Szerelem és mennydörgés
Forrás: Marvel Studios

A Thor: Szerelem és mennydörgés tegnap esti világpremierjét követően az első reakciók elárasztották a közösségi médiát, és szinte mind elsöprően pozitív. Már az első előzetesekből tudni lehetett, hogy a film rendkívül szórakoztató lesz, azonban a kevesebb mint kétórás játékidő és a sok humor miatt ezekben néhány rajongó aggodalmát fejezte ki a Thor: Ragnarök folytatása miatt.

Nos, a tegnap esti világpremiert követő első reakciók alapján tényleg nincs ok az aggodalomra. Az első beszámolók szerint pompás lett Taika Waititi munkája, dicsérik a humort, a romantikát és az akciót. Szomorúak lehetnek azok a rajongók, akik többet szerettek volna a Galaxis Őrzőiből látni, de Natalie Portman, Christian Bale és Russell Crowe egyértelműen kiemelkedő alakítást nyújtanak. Jó néhány kritikus két kihagyhatatlannak stáblista utáni jelenetre is célzott.

A terjedelmesebb kritikákra még várnunk kell, ugyanis embargót csak közvetlenül a premier előtt oldják fel, de addig is szemezgessünk az első reakciókból.

Egy újabb klasszikus Thor-kaland! A #ThorSzerelemÉsMennydörgés olyan, amilyennek szerettem volna. Nagy, színes, fura, Guns N’ Roses-hangulatú csaták egy reménytelenül romantikus történethez, amely a szerelem váratlan helyeken való felbukkanásáról szól. Christian Bale és Russell Crowe különösen nagyszerűek. És Korg!
Szent szar. #ThorSzerelemÉsMennydörgés a tökéletes keveréke Taika legjobbjából, a vígjátékából és egy felkavaró élmény egyben. Érzelem tekintetében elégedett vagyok ezzel a filmmel, miközben zokogtam és csak egyszerűen tökéletes ez a film. Csak annyit tudok mondani, hogy ÁÁHHHH
A #ThorSzerelemÉsMennydörgés akkor lesz jobb, amikor nem is próbálja visszahozni a Ragnarök varázsát. A humor nagy része nem jön be olyan jól, mint az első alkalommal, de Chris Hemsworth, Natalie Portman és Christian Bale a legjobbat hozza ki belőle.
A #ThorSzerelemÉsMennydörgés egy élénk és vibráló túlcsordulás. Hemsworth Thorja továbbra is ragyog a Marvel koronáján. Bale Gorrja pedig egy gyilkos mumus, akiben keveredik a komikus és a hátborzongató. Portman Fosterje és Thompson Valkűrje remek párosítás. Crowe Zeusza pedig egyszerűen pazar.
A #ThorSzerelemÉsMennydörgés egyszerre pusztító és szórakoztató. Teljesen király! Taika Waititi filmje felforgató, tiszteletlen látványt nyújt. Nagyszerű történet, tét és karakterépítés. Chris Hemsworth és Natalie Portman, szuper. Russell Crowe és Christian Bale könnyedén belecsúszik a világba.
A #ThorSzerelemÉsMennydörgés kurva jó. Azt hiszem, azonnal az egyik kedvenc Marvel-filmem – valószínűleg azért, mert egyszerűen a legviccesebb, de a végére még így is összeszorult a szívem. Remélem, Taika Waititi sosem hagyja abba a Thor-filmek készítését.
Láttam a #ThorSzerelemÉsMennydörgés-t. A Ragnarök vizuális vagy vígjátéki bombázását nem tudja felülmúlni, cserébe Taika Waititi egy érzelmileg érett Marvel-filmmel kárpótol. Emellett nagyon vicces is (Natalie-nak vannak poénjai), és az MCU történetének egyik leglenyűgözőbb vizuális jelenetét mutatja be.
THOR: SZERELEM ÉS MENNYDÖRGÉS egy rockos, nagyszerű szórakozás, villanyos akcióval, sok nevetéssel (a sikoltozó kecskék!) és egy mélyreható történettel a hiányzó istenekről és a szerelem iránti vágyunkról. Natalie Portman visszatérése hatalmas, Christian Bale pedig a félelmetes Gorr szerepében. Az eddigi legjobb Thor-film!
A #ThorSzerelemÉsMennydörgés a legnagyszerűbb film, amit a Marvel eddig készített! Nem viccelek. A Ragnarök óta nem nevettem ennyire, és úgy érzem, hogy bizalmat szentelek a Marvelbe újra, amire a Végjáték óta nem volt példa. És hozzatok magatokkal zsebkendőt. Ez az utazás tökéletes az elejétől a végéig! ❤️
Azta!!! #ThorSzerelemÉsMennydörgés nagyszerű! A 4. fázis legjobb belépője Shang-Chi és a Nincs hazaút után. Nevettem. Sírtam. Aztán nevettem és sírtam még egy kicsit, ebben a sorrendben. Natalie Portman végre megkapta, ami jár neki. Dr. Jane Foster több mint méltó arra, hogy a hatalmas Thor legyen.⚡️
A Thor: Szerelem és mennydörgés annyira nagyon Taika Waititi! Vad, vidám, akciódús és még sötét is. Christian Bale fenomenális Gorr szerepében, Tessa Thompson pedig lenyűgöző! Készülj fel, hogy imádni fogod a kecskéket! Az Őrzőkből viszont keveset kaptunk (ebben elfogult vagyok). Az első stáblistás jelenet adja #ThorSzerelemÉsMennydörgés
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események