Budapest Comic Con

Az első Budapest Comic Con időpontját is eltolták, egy nagyon szerencsétlen időpontra

Nem nyáron fogják megrendezni az első Budapest Comic Cont, őszre tolták el, egy olyan időpontra, amikor már amúgy is van egy a szomszédos országban.

Nem nyáron fogják megrendezni az első Budapest Comic Cont, őszre tolták el, egy olyan időpontra, amikor már amúgy is van egy a szomszédos országban.

Az első Budapest Comic Cont augusztus 15-16. között tartották volna, azonban a koronavírus-járvány és a meghozott rendeletek miatt a szervezők kénytelenek voltak eltolni az eseményt egy későbbi időpontra. A szervezők mindent megtettek, tényleg az utolsó pillanatig kivártak, azonban egy április 30-án hozott kormányrendelet értelmében nem tudják megrendezni nyár közepén az eseményt, ezért új időpontra került.

A Budapest Comic Con jelen állás szerint november 21-22. között rendezik a Hungexpo egyik termében, a helyszín pedig sokaknak már ismerős lehet, hiszen évente kétszer is itt rendezik meg a régió legnagyobb gamer találkozóját, a PlayIT Showt. Egyfelől érthető, hogy miért erre az időpontra került a show, hiszen a Budapest Comic Con és a PlayIT Show eseményeket egy cég bonyolítja le, csak azzal nem számoltak a szervezők, hogy ebben az időpontban tartják Bécsben a sokkal nevesebb és nagyobb Comic Cont. Nem jött ki jól, de mégis, a dátumot lehetett volna egyeztetni.

A szervezők megerősítették, hogy akik már megvásárolták jegyüket az eseményre, a jegy nem vész el, érvényes lesz az őszi eseményre. A jegyekkel kapcsolatos bővebb tájékoztatást a Budapest Comic Con hivatalos oldalán találhatjátok, akik a jegytulajdonosok arról is nyilatkozhatnak, hogy milyen formában szeretnék felhasználni a már megvásárolt jegyeket.

Total
9
Shares
Previous Article
Star Wars

A Lucasfilm megerősítette az egyik Star Wars-film és a Disney+ sorozat rendezőjét is

Next Article

Sylvester Stallone bejelentette, hogy dolgoznak a Pusztító folytatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!