Főoldal Előzetesek Az előzetes alapján egy akciódús előzménysorozatnak ígérkezik a Vaják: A vér eredete
Előzetesek

Az előzetes alapján egy akciódús előzménysorozatnak ígérkezik a Vaják: A vér eredete

Izgalmas történelemórára kaptunk meghívót a Vaják: A vér eredete előzetesében.

357

A Netflix tegnap tette közzé a Vaják: A vér eredete első előzetesét, valamint poszterét. Az előzménysorozat a kontinens múltjába kalauzolja el a nézőket Michelle Yeoh vezetésével, a történelem számos fontos pillanatát feltárja majd a sorozat, köztük a Vaják eredetét és még a Szférák Együttállását is láthatjuk, s mindezt egy rendkívül akciódús kaland keretében ismerhetjük meg a történelemórán.

Erről a bizonyos eseményről már többször szó esett, de az akciódús teaser elsősorban Michelle Yeoh tündék harcosára, Scianra helyezi a hangsúlyt. A főszereplő egy küldetésre indul, hogy visszaszerezzen egy ősi pengét, amit elloptak a népétől, még akkor is, ha ez totális háborút is jelent. Jacob Collins-Levy, Sophia Brown és Laurence O’Fuarain mellett többek között a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája és a Star Trek: Discovery sztárja is feltűnik majd a sorozatban.

Kellett már egy kis figyelemelterelés a nagy port kavart bejelentés után, hiszen az utóbbi hetekben másról sem beszélni, minthogy Henry Cavill otthagyja a főszerepet a Vaják 3. évada után. Az éhezők viadala sztárja, Liam Hemsworth fog helyettesíteni őt Ríviai Geralt szerepében. A döntés meglehetősen vegyes visszhangot váltott ki a rajongók körében.

Az előzménysorozathoz kiadott hivatalos szinopszis szerint “a Vaják: A vér eredete az elfek világában játszódik 1200 évvel Geralt, Yennefer és Ciri kora előtt, s a történelem számára egy elveszettnek gondolt történetet fog elmesélni. Az első Vaják prototípusának a megalkotásáról, és az eseményekről, amelyek a sorsfordító Szférák Összejöveteléhez vezettek, amikor a szörnyek, az emberek és az elfek világa egyesült”.

A négyrészes előzménysorozat premierje december 25-én lesz a Netflixen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon

A jóból is megárt a sok, de a Rebel Moon eddig pocséknak...

Vaják 3. évad
Sorozatok

A Netflix bejelentette, hogy az 5. évaddal véget ér a Vaják

Két évadon keresztül még folytatódik a Vaják története a Netflixen.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változatában lesz egy bizarr szexjelenet Ed Skrein és egy idegen között

6 órás rendezői változatot kap a Rebel Moon, és ebben bizarr szexjelenetet...