Főoldal Sorozatok Az egyik legelismertebb tévés színésznő csatlakozik a The Morning Show stábjához
Sorozatok

Az egyik legelismertebb tévés színésznő csatlakozik a The Morning Show stábjához

Jennifer Aniston és Reese Whiterspoon méltó partnernőt kap.

521

Tavaly mi is írtunk az induló Apple TV+ egyik legnagyobb zászlóshajójáról, a The Morning Show című sorozatról, mely a kritikusok körében igen nagy sikert aratott. A nézettség a hírek szerint nem volt kimagasló, azonban a sorozatból eleve két évadot rendelt be az Apple, így mindenképp jön a folytatás. A koncepciót egyébként még néhány évvel ezelőtt dolgozták ki, azonban miután az újonnan induló streamingplatform nagy licitháborúban lecsapott a jogokra, aktualizálták a formátumot annak megfelelően, hogy tudjanak reflektálni a 2017-ben kirobbant #metoo-botrányra.

És valóban, ez is a sorozat egyik legnagyobb erőssége, ezért is várhatjuk tehát a folytatást, mely készül jelenleg is, azonban annak tudatában kell lennünk, hogy egy drága produkcióról van szó, amelyben ráadásul nagy sztárok szerepelnek, így időigényes a forgatás.

Ha pedig sztárok, az utóbbi idők egyik legnagyobb sorozatos hírét robbantotta nemrég a Variety, megírták ugyanis, hogy Julianna Margulies csatlakozik a The Morning Show második évadához. Marguelis az egyik legismertebb tévés színésznő, akit korábban már tíz alkalommal jelöltek Emmy-díjra, olyan kultsorozatokban láthattuk őt, mint a Vészhelyzet vagy A férjem védelmében. A karakteréről csak annyit tudunk, hogy Laura Petersonnak fogják hívni, és a UBA egyik vezető szerkesztője lesz. Hogy pontosan milyen kapcsolatban lesz majd az Aniston-Whiterspoon párossal, azt egyelőre homály fedi.

A The Morning Show második évadának premierdátuma még nem ismert.

Apple TV+'s The Morning Show Season 2 Adds Julianna Margulies
Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Morning Show
Kritikák/tesztek

Morning Show 1. évad kritika

Jennifer Aniston és Reese Whiterspoon közös sorozata, a The Morning Show kitűnő...