Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Az Avengers: Infinity War többé nem két részes, az Avengers 4 cím nélküli még mindig

A Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy mi lesz a Bosszúállók 3 címe, miközben a Bosszúállók 4 címét csak egy későbbi napon fogják leleplezni.

Májusra kell visszamennünk, mikor az Amerika kapitány: Polgárháború rendezői, Anthony és Joe Russo testvérek bejelentették az Avengers: Infinity War Part I és Part II filmek új címet fognak kapni a jövőben, és lehet, hogy még azok sem a végső elnevezések lesznek. Múlt hónapban egy hír megerősítette, hogy az Infinity War Part I máris nevet váltott, s csak Bosszúállók 3 néven fog érkezni. Úgy tűnik, hogy ez nem tetszett a stúdiónak, és gyorsan korrigált is ezen, mert az új hivatalos címe: Avengers: Infinity War lett, és többé már nem két részes kalandként kell keresnünk majd a mozikban. Az Avengers 4 jelenleg ideiglenes címen, Untitled Avengers néven fut a stúdiónál, amit később majd javítanak.

A Deadline arról írt, hogy hiába változtatták meg a filmek címet, a premierüket ez nem érinti, és 2018. május 4-én, valamint 2019. május 3-án nézhetjük meg őket a mozikban. A filmek címével először 2014-ben találkozhattunk, amikor a Marvel Studios felvezette, hogy mely filmekkel találkozhatunk majd a Marvel harmadik fázisában. Úgy fest, hogy sem a testvérpáros rendező, sem pedig a stúdió nem voltak teljesen odáig a szóban forgó címekért, és ezért ez a sok kavarás.

Joe Russo májusban konkrét utalást tett arra, hogy a filmek címeit megváltoztathatják a jövőben, de pontosan még nem találták ki, hogy mi a legjobb rá. Azt is elárulta a rendező, hogy a két részre tervezett film, mégsem lesz két részes, hiába az elnevezés – ami teljesen megtévesztett mindenkit -, a filmek önálló jelenetekkel és történetekkel fognak bírni, ergo két önálló filmként is megállják majd helyüket az univerzumban. Ezt igazolja a mostani végleges névcsere is, és kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a Bosszúállók 4 címe.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték új tervrajzai elárulták, hogy a Végtelen Kesztyűt ki más használta volna még

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon