Főoldal BREAKING Az Avengers: Infinity War többé nem két részes, az Avengers 4 cím nélküli még mindig
BREAKINGFilmek

Az Avengers: Infinity War többé nem két részes, az Avengers 4 cím nélküli még mindig

A Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy mi lesz a Bosszúállók 3 címe, miközben a Bosszúállók 4 címét csak egy későbbi napon fogják leleplezni.

1.1k
russos tease new characters for avengers infinity war explain why it s bigger than c 929748

A Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy mi lesz a Bosszúállók 3 címe, miközben a Bosszúállók 4 címét csak egy későbbi napon fogják leleplezni.

Májusra kell visszamennünk, mikor az Amerika kapitány: Polgárháború rendezői, Anthony és Joe Russo testvérek bejelentették az Avengers: Infinity War Part I és Part II filmek új címet fognak kapni a jövőben, és lehet, hogy még azok sem a végső elnevezések lesznek. Múlt hónapban egy hír megerősítette, hogy az Infinity War Part I máris nevet váltott, s csak Bosszúállók 3 néven fog érkezni. Úgy tűnik, hogy ez nem tetszett a stúdiónak, és gyorsan korrigált is ezen, mert az új hivatalos címe: Avengers: Infinity War lett, és többé már nem két részes kalandként kell keresnünk majd a mozikban. Az Avengers 4 jelenleg ideiglenes címen, Untitled Avengers néven fut a stúdiónál, amit később majd javítanak.

A Deadline arról írt, hogy hiába változtatták meg a filmek címet, a premierüket ez nem érinti, és 2018. május 4-én, valamint 2019. május 3-án nézhetjük meg őket a mozikban. A filmek címével először 2014-ben találkozhattunk, amikor a Marvel Studios felvezette, hogy mely filmekkel találkozhatunk majd a Marvel harmadik fázisában. Úgy fest, hogy sem a testvérpáros rendező, sem pedig a stúdió nem voltak teljesen odáig a szóban forgó címekért, és ezért ez a sok kavarás.

Joe Russo májusban konkrét utalást tett arra, hogy a filmek címeit megváltoztathatják a jövőben, de pontosan még nem találták ki, hogy mi a legjobb rá. Azt is elárulta a rendező, hogy a két részre tervezett film, mégsem lesz két részes, hiába az elnevezés – ami teljesen megtévesztett mindenkit -, a filmek önálló jelenetekkel és történetekkel fognak bírni, ergo két önálló filmként is megállják majd helyüket az univerzumban. Ezt igazolja a mostani végleges névcsere is, és kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a Bosszúállók 4 címe.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.