Az Avatar 2 miatt nem lehet Stephen Lang a Deadpool 2 Kábelje?

Az Avatar film egyik nagy sztárja elárulta, hogy mi lehet az oka amiért nem szerepel majd a Deadpoolban.

Az Avatar film egyik nagy sztárja elárulta, hogy mi lehet az oka amiért nem szerepel majd a Deadpoolban.

Amióta szuperhősfilmek mennek a mozikban, semmi meglepő nincs már. Az idei évet a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című film nyitotta, de gyorsan kiderült, hogy az év egyik nagy csalódása is lett. Természetesen ott a másik véglet, az Amerika kapitány: Polgárháború mindazt elérte, és hozta, amit elvártak tőle. Ne felejtsük el a Deadpool filmet sem, mert a semmiből robbant be az R-besorolásával, és minden idők legsikeresebb X-Men filmért járó díjat zsebelte be.

Először mikor kitört a hír, hogy a Deadpool folytatásában Kábel is szerepet vállal majd, Stephen Lang azonnal tweetelt egyet, hogy ő nagyon szívesen csatlakozna, és eljátszaná a szerepet. Az ötletnek a rajongók is örültek volna, de most el kell oszlatnunk ezeket a hiú ábrándokat, mert nem fog megtörténni. A Cinema Blend nemrég beszélt Lang-gal, és a színész őszintén mesélt a Kábel szerepről.

Azt hiszem, nagyon valószínűtlen, hogy valaha is részt kapjak, aminek számos oka van. Az egyik épp az, hogy ugyanaz a stúdió gyártja a filmet, mint ami az Avatar-t. Konfliktusok születnének, ha egy időben történne a felvétel, de tudjuk, amit mondtam, hogy ha a szerepet nekem adnák, akkor nagyon elégedett lenne mindenki, mert mindent kihoznék belőle. Aztán, ha nem én kapom a szerepet, akkor is nagylelkű vereségként élném meg, egyfajta bók lenne, aki nem kapta meg ugyan a szerepet, de négy Avatar filmmel vigasztalhatnám magam.

Lang-nak nem kéne sokat tennie azért, hogy ő kapja meg, és játssza Kábelt a Deadpool 2-ben. Az az egy magányos kis tweet elegendő volt ahhoz, hogy mindenkit meggyőzzön és saját oldalára állítson. Számtalan rajongói mű készült ehhez, ami megint csak a szerepét igazolja. Az Avatar színésze tökéletesen néz ki ahhoz, hogy eljátssza Kábelt a Deadpoolban, mert kivételes alakja van a korához képest. Tehát minden, az ütemtervet leszámítva klappol, bár ez nem jelenti azt, hogy feladta volna.

A kampányom mértéke a szerepért az első tweetből kiderült, majd azután amit csináltam, mikor az emberek rajongói ártokat csináltak, ahol Kábelként ábrázoltak, retweeteltem azokat, mert nagyon menők voltak. Mert miért ne? Mert őszintén szólva ez egy ilyen nyerő-nyerő szituáció.

Már tudjuk azt is, hogy James Cameron négy Avatar résszel számol, amiket egyszerre szeretne leforgatni. Lang nyilatkozataiból kiderül, hogy mennyire kemény menetre készülnek, és milyen zsúfolt napjaik lesznek az Avatar színészeinek, és még ha nem vállalna főszerepet az új filmekben, akkor is nagyon nehezen tudná Kábelt alakítani. Bejelentették, hogy a Deadpool 2-et jövő év elején kezdik el felvenni, így a két produkció minden bizonnyal keresztezni fogják egymást. A Deadpool hatalmas sikereket ért el, de az Avatar még mindig minden idők legnagyobb bevételét hozó filmje. Az eset kapcsán elég szerencsétlenül jönne ki, ha a Fox levenné az Avatar projektről és a Deadpool 2-be helyezné át.

Még ha Lang nem is kapná meg Kábel szerepét, akkor sincs minden vesztve, mert rengeteg más életképes lehetőség van a Fox számára. Ron Perlman és Dolph Lundgren egyaránt esélyes lehet a szerepre, sőt a médiában már el is mondták, hogy szívesen vállalnák a szerepet. Ryan Reynolds tréfásan a film végén megjegyezte, hogy Keira Knightleyt is megnézné egy Deadpool szerepre. Stephen Lang legközelebb az új horror filmben, a Vaksötétben fog szerepelni, amit augusztus 26-án mutatnak be a mozikban. A Deadpool 2 premierét még nem tűzték ki, de valamikor 2018 elejére lesz esedékes.

Total
0
Shares
Previous Article

Mel Gibson új filmje a Hacksaw Ridge előzetesen

Next Article

Az Avengers: Infinity War többé nem két részes, az Avengers 4 cím nélküli még mindig

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!