x
Close


Közelgő események

Filmek

Az Armor Wars visszahozhatja a Bosszúállók: Ultron kora főgonoszát

Újabb pletykát olvashatunk Ultron visszatéréséről.

Az Armor Wars visszahozhatja a Bosszúállók: Ultron kora főgonoszát
  • PublishedMarch 10, 2023

Ahogy arról már beszámoltunk, a kezdeti állapothoz képest nem sorozat, hanem mozifilm lesz az Armor Wars, ami több ízben is kapcsolódik a Disney+ Titkos invázió című sorozatához. A film főszerepében Don Cheadle visszatér Hadigép szerepében, és lesznek még visszatérők, legalábbis Redditen ismét megjelentek olyan pletykák, hogy James Spader visszatér Ultron szerepében.

Ezt az információt egy olyan fórumban osztották meg, amely a Marvel Moziverzummal kapcsolatos kiszivárogtatások és pletykák megvitatására hivatott. A moderátorok azt állítják, hogy forrásaik elárulták nekik, hogy Spader visszatér Ultron szerepében a készülő filmben. Ez lenne Spader első visszatérése a 2015-ben bemutatott Bosszúállók: Ultron kora óta, mivel Ultron hangját Ross Marquand adta a Mi lenne, ha…? animációs sorozatban.

Eddig csak Don Cheadle-t visszatérését jelentették be, ami kezdetben sorozatnak indult a WandaVízió és A Sólyom és a Tél Katonája mellett. A sorozatról nem sokat lehetett tudni egészen 2022 szeptemberéig, amikor is kiderült, hogy már filmként tekintenek a projektre, amit részben annak köszönhetünk, hogy megugrott a gyártási költség, magyarul kinőtte a sorozatokra elkülönített büdzsét.

A Marvel Studios hivatalos sajtóközleménye a Disney D23 Expót követően megerősítette, hogy Don Cheadle karaktere új páncélokat kap. A közlemény szerint: “A Rhodey-rajongók teljesen új megvilágításban láthatják majd a karaktert, és a sorozat címét tekintve a nézők teljesen új ruhákra számíthatnak a filmben, köztük különböző típusú páncélokat”. Robert Downey Jr. által alakított Tony Stark rengeteg Vasember-páncélt készített, és köztük Hadigépet is különböző páncélokban láthattuk az elmúlt években.

Valószínűleg nem Don Cheadle Rhodey-ja lesz az egyetlen karakter, aki beöltözik. A film hivatalos leírása szerint a flmben Tony Stark technológiája rossz kezekbe kerül, ahogy a projektet inspiráló képregényekben is, így arra számíthatnak a rajongók, hogy Rhodey több olyan ellenféllel is megküzd majd, akik “Vasembereknek” öltöznek.

Bosszúállók: Ultron kora
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.