Főoldal Filmek Az Armor Wars visszahozhatja a Bosszúállók: Ultron kora főgonoszát
Filmek

Az Armor Wars visszahozhatja a Bosszúállók: Ultron kora főgonoszát

Újabb pletykát olvashatunk Ultron visszatéréséről.

175
Bosszúállók: Ultron kora
Forrás: Marvel Studios

Ahogy arról már beszámoltunk, a kezdeti állapothoz képest nem sorozat, hanem mozifilm lesz az Armor Wars, ami több ízben is kapcsolódik a Disney+ Titkos invázió című sorozatához. A film főszerepében Don Cheadle visszatér Hadigép szerepében, és lesznek még visszatérők, legalábbis Redditen ismét megjelentek olyan pletykák, hogy James Spader visszatér Ultron szerepében.

Ezt az információt egy olyan fórumban osztották meg, amely a Marvel Moziverzummal kapcsolatos kiszivárogtatások és pletykák megvitatására hivatott. A moderátorok azt állítják, hogy forrásaik elárulták nekik, hogy Spader visszatér Ultron szerepében a készülő filmben. Ez lenne Spader első visszatérése a 2015-ben bemutatott Bosszúállók: Ultron kora óta, mivel Ultron hangját Ross Marquand adta a Mi lenne, ha…? animációs sorozatban.

Eddig csak Don Cheadle-t visszatérését jelentették be, ami kezdetben sorozatnak indult a WandaVízió és A Sólyom és a Tél Katonája mellett. A sorozatról nem sokat lehetett tudni egészen 2022 szeptemberéig, amikor is kiderült, hogy már filmként tekintenek a projektre, amit részben annak köszönhetünk, hogy megugrott a gyártási költség, magyarul kinőtte a sorozatokra elkülönített büdzsét.

A Marvel Studios hivatalos sajtóközleménye a Disney D23 Expót követően megerősítette, hogy Don Cheadle karaktere új páncélokat kap. A közlemény szerint: “A Rhodey-rajongók teljesen új megvilágításban láthatják majd a karaktert, és a sorozat címét tekintve a nézők teljesen új ruhákra számíthatnak a filmben, köztük különböző típusú páncélokat”. Robert Downey Jr. által alakított Tony Stark rengeteg Vasember-páncélt készített, és köztük Hadigépet is különböző páncélokban láthattuk az elmúlt években.

Valószínűleg nem Don Cheadle Rhodey-ja lesz az egyetlen karakter, aki beöltözik. A film hivatalos leírása szerint a flmben Tony Stark technológiája rossz kezekbe kerül, ahogy a projektet inspiráló képregényekben is, így arra számíthatnak a rajongók, hogy Rhodey több olyan ellenféllel is megküzd majd, akik “Vasembereknek” öltöznek.

Bosszúállók: Ultron kora
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.