Főoldal Előzetesek Az Apple TV+ bemutatta a Constellation első előzetesét Noomi Rapace és Jonathan Banks főszereplésével
Előzetesek

Az Apple TV+ bemutatta a Constellation első előzetesét Noomi Rapace és Jonathan Banks főszereplésével

A Constellation egy limitált sorozat a Breaking Bad rendezőjétől, Michelle MacLarentől.

337

Az Apple TV+ bemutatta a Constellation című, hamarosan induló sci-fi limitált sorozatának első előzetesét. A sorozat főszereplői Noomi Rapace (A tetovált lány) és az Emmy-jelölt Jonathan Banks (Breaking Bad), az író pedig Peter Harness (Világok harca). A rendező az Emmy-díjas Michelle MacLaren (Breaking Bad).

Miután túlélt egy robbanást a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén, Jo Ericsson (Noomi Rapace), az Európai Űrügynökség űrhajósa egy másik, de nem kevésbé életveszélyes küldetésre kényszerül: fel kell tárnia az űrutazás rejtett történetét, és vissza kell szereznie mindazt, amit elvesztett. Az előzetesben ez egy sor rejtélyben – egy furcsa zongora, egy ismeretlen hang egy magnóról – és rengeteg nyugtalanító hallucinációban nyilvánul meg. A nyolcrészes sorozatban James D’Arcy (Oppenheimer), Julian Looman (Emily Párizsban), William Catlett (Ezeregyszeregy), Barbara Sukowa (Voyager) is szerepel, és bemutatkozik Rosie és Davina Coleman Alice szerepében.

Az Apple “az emberi pszichológia sötét széleinek felfedezéseként” jellemezte a sorozatot, amelynek központi szereplője Jo, aki a Földre való visszatérése után felfedezi, hogy életének kulcsfontosságú darabjai eltűntek.

Az Apple TV+ február 21-én tűzi műsorra legújabb sci-fi sorozatát, és rögtön három részt is megnézhetünk belőle. Az új sorozat olyan nagy sikerű sci-fi kalandokhoz csatlakozik a streamingszolgáltatón, mint az Alapítvány, a For All Mankind, a Finch és a Silo.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Monarch: A szörnyek hagyatéka
BREAKINGSorozatok

Az Apple megrendelte a Monarch: A szörnyek hagyatéka 2. évadát több más spinoff-sorozattal együtt

Godzilla és a szörnyek még visszatérnek, érkezik a Monarch: A szörnyek hagyatéka...

Az eltérített járat
Sorozatok

Az Apple TV megrendelte Irdis Elba sorozatának, Az eltérített járatnak a 2. évadát

Az eltérített járat 1. évada nagy sikert aratott, az Apple TV megrendelte...