Főoldal Sorozatok Az Apple TV+ a Godzilla és a Titánok élőszereplős sorozatán dolgozik
Sorozatok

Az Apple TV+ a Godzilla és a Titánok élőszereplős sorozatán dolgozik

A mozifilmek mellett sorozat is készül Godzilláról és társairól.

465
Godzilla vs Kong

Egy kissé szokatlan lépésre szánta el magát a Legendary, s úgy döntött, hogy Godzilla és más Titánok kalandjait a filmvászon után a kisképernyőn folytatja. A tavaly bemutatott Godzilla Kong ellen nem egyértelmű, hogy mit hoz a Szörnyuniverzum, bár pletykák szerint készül a következő film, ami Kongról és családjáról szól majd, ehhez képest ma bejelentettek egy élőszereplős sorozatot az Apple TV+ streamingszolgáltatóra.

A Godzilla II. – A szörnyek királya várakozáson alulteljesített, ami után felröppentek olyan hírek, hogy a Godzilla Kong ellen lehet a Szörnyuniverzum utolsó fejezete. A film végül minden várakozást felülmúlt a kasszáknál, amikor tavaly év elején, a világjárvány alatt bemutatták a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón.

Több szaklap, köztük a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy egy cím nélküli tévésorozat készül, amelyben Godzilla és titán “cimborái” kapnak szerepet. A legújabb hírek szerint ez az élőszereplős sorozat majd az Apple TV+-ra készül. A Legendary Television készíti a sorozatot, aminek producere Chris Black (Star Trek Enterprise, Outcast) és az elismert képregényíró Matt Fraction lesz. A páros társalkotóként is tevékenykedik majd, Black pedig a showrunner szerepét tölti be.

Sok részlet még nem ismert, de lassan kezd kikristályozódni, hogy mi készül. Egy vázlat alapján “Godzilla és a Titánok közötti mennydörgő csatát követően, amely a földdel tette egyenlővé San Franciscót, és azt a sokkoló új valóságot, hogy a szörnyek valódiak, a sorozat egy család útját tárja fel, hogy felfedje eltemetett titkait és egy örökséget, amely a Monarch néven ismert titkos szervezethez köti őket.”.

Világos, hogy az élőszereplős sorozat abban az univerzumban játszódik, amit elkezdtek a filmvásznon, de a sorozat közel sem jelenti a Szörnyuniverzum végét a nagyvásznon, mert állítólag a Godzilla Kong ellen rendezője, Adam Wingard még mindig tárgyalásban áll a következő film rendezésével, amely várhatóan Kong fiáról fog szólni.

Godzilla Kong ellen
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...