Főoldal Sorozatok Az Andor után Diego Luna még visszatér a messzi-messzi galaxisba? A színész válaszolt
Sorozatok

Az Andor után Diego Luna még visszatér a messzi-messzi galaxisba? A színész válaszolt

Két évadon keresztül, 24 részben láthatjuk Andor szerepében.

508
Andor

Diego Luna még 2016-ban kapott szerepet a Star Wars-univerzumban, amikor is a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet című filmben Cassian Andor szerepében ismerhettük meg. A film egyik legfontosabb mellékszereplője volt. Jyn Erso és Cassian Andor közösen lopták el a Halálcsillag terveit. Sajnos sem ő, sem Jyn, valamint a Zsivány Egyes többi szereplője sem élte túl az öngyilkos küldetést.

Csak évekkel a bemutató után derült ki, hogy a Disney és a Lucasfilm még nem végzett a karakterekkel teljesen. A Disney+ streaming szolgáltató indulásával több élőszereplős sorozatot is bejelentettek a messzi-messzi galaxisban, köztük az egyik az Andor volt. 2018-ban bejelentették a sorozatot, hogy Diego Luna újra eljátssza Cassian Andor szerepét egy új Disney+ előzménysorozatban.

Az Entertainment Weekly újságírója arra szeretett volna választ kapni, hogy Diego Luna más, készülő Star Wars-projektben is feltűnik-e a jövőben Andor szerepében. A színész gyorsan elvetette ezt az ötletet, arra hivatkozva, hogy a két évad alatt összesen 24 epizódban láthatjuk ebben a szerepben, és ez elég volt neki.

Számomra ennyi volt. Ez egy gyönyörű utazás most, hogy 24 epizód, 24 rövidebb film van a kezemben, hogy elmeséljem, honnan jött Cassian, és hogyan vált azzá az emberré, akit a Zsivány Egyesben megismerhettünk.

Diego Luna

Az Andor a Star Wars galaxis új perspektíváját tárja fel, Cassian Andor utazására összpontosítva, hogy felfedezze, milyen különbséget tud tenni. A sorozat a Birodalom ellen fellángoló lázadás történetét tárja elénk, és azt, hogy az emberek és bolygók hogyan keveredtek bele a háborúba. Ez egy veszélyekkel, csalásokkal és intrikákkal teli korszak, ahol Cassian elindul azon az úton, amely arra hivatott, hogy a Lázadók hősévé váljon.

Andor
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események