Az Amerika kapitány: Polgárháború törölt jelente Fekete Özvegy hátterére utalt

Úgy tűnik, hogy egy fontos jelenetet töröltek a filmből, mely Fekete Özvegy orosz származásáról mesélt volna.

Úgy tűnik, hogy egy fontos jelenetet töröltek a filmből, mely Fekete Özvegy orosz származásáról mesélt volna.

Azóta, hogy a 2010-es Vasember 2-ben bemutatkozott Scarlett Johansson karaktere Natasha Romanoff, más nevén Fekete Özvegy szerves része a Marvel Univerzumnak. Az évek alatt kaptunk ezt-azt a karakter háttértörténetéről, de a legnagyobb utalást eddig a tavaly bemutatott Bosszúállók: Ultron korában láthattunk, mikor az oroszországi képkockákat vágták be, főszerepben egy fiatal lánnyal – maga Natasha volt -, aki épp tréningezett. Éjjel újabb részeltek derültek ki Fekete Özvegy múltjáról, megtudtuk, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború törölt jeleneteiből többet is megtudhattunk volna az ügynök múltjáról.

RASPUTIN

Néhány hónappal ezelőtt már elmondták, hogy több részt is kivágtak az Amerika kapitány harmadik részéből, melyek a Kapitány és Fekete Özvegy között zajlottak– sajnos ezek nem kerülnek be a rendezői kiadásba se. A legújabb információk szerint ezeket a scene-ket le sem forgatták, csak papíron vázolták fel. A MoviePilot felfedte azokat az utalásokat, amiket a „Gyerek Novellák” műben talált. Az újság megtudta, hogy Natasha a mesélő, s elmondja, hogy mennyire kemény kiképzést kapott még gyerekkorában.

Natasha megtanulta a Kapitány döntéseit. Végezetül elmondta, hogy Oroszországban, egy Vörös szobában voltak többedmagával – fiatal lányokról van szó. Együtt éltek, barátoknak kellett lenniük, majd kidobták őket a tundrára. Két hétig sétáltak távol az otthontól, és csak annyi szerszámot kaptak, amivel épp túlélhetik. A Kapitány ránézett, és megértette a jelentését. “Nem hagyták, hogy megfagyjunk.” -mondta Natasha.

Az újság arról is beszámolt, hogy a novella készítői gyakran vázlatokat is adnak, készítenek a műhöz, hogy jobban szemléltetni tudják a dolgokat a rendezőknek. Itt még abban sem lehetünk biztosak, hogy ezek a vázlatok elkészültek, és a rendezők látták. Mert ha igen, akkor felmerül a kérdés, hogy mért vágták ki azokat a végső filmből? Még azt sem világos, hogy ezek visszaemlékezések lettek volna, vagy Natasha csak szóban meséli Steve Rogers Kapitánynak.

Az Amerika kapitány: A tél katonája című filmben is volt egy törölt jelenet, ahol Alexander Pierce (Robert Redford) megemlít egy gyerekosztályt, mellyel a Fekete Özvegy végzett még a KGB-és munkája alatt. Érdemes megjegyezni, hogy a Marvel elnöke, Kevin Feige nemrég azzal állt a sajtó elé, hogy a negyedik fázis nyitott, és nem zárkóznak el egy Black Widows spinofftól sem. A stúdió azóta sem ismertette, hogy mely filmekre válthatunk jegyet a negyedik fázisban. Talán majd a Fekete Özvegy film elmeséli Natasha eredettörténetét.

Total
1
Shares
Previous Article

Elkészült második podcast videónk

Next Article

A Transformers 5 megerősítette Artúr király szerepét a történetben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!