Főoldal Filmek Az Amerika Kapitány 4. egyik főgonoszát alakító színész csatlakozott a Dűne 2. szereplőgárdájához
Filmek

Az Amerika Kapitány 4. egyik főgonoszát alakító színész csatlakozott a Dűne 2. szereplőgárdájához

A Dűne 2. forgatása után értesültünk arról, hogy újabb név tűnik fel a folytatásban.

477
Dűne
Forrás: Warner Bros.

Bár Denis Villeneuve Dűne-folytatásának forgatása már a múlt hónapban befejeződött, csak most tudtuk meg, hogy Tim Blake Nelson csatlakozott a szereplőgárdához, egy eddig meg nem nevezett szerepben. Nelson kapta egyébként az Amerika kapitány: Új világrend főgonoszának szerepét is, amit ősszel jelentett be a Marvel Studios.

Ahogy már a bevezetőben is írtuk, a Dűne 2. forgatása múlt hónapban fejeződött be, amikor a főszereplőt alakító Timothée Chalamet is megosztott egy képet közösségi oldalán, de csak most tudtuk meg, hogy újabb színész csatlakozott a folytatáshoz. A The Hollywood Reporter arról számol be, hogy Tim Blake Nelson feltűnik Denis Villeneuve sci-fi folytatásában. Hivatalosan még nem jelentették be, hogy kit játszik majd, de arról kezdtek beszélni, hogy jó eséllyel Hasimir Fenring grófot alakítja, aki Lady Margot Fenring mentát férje, akit Lea Seydoux fog játszani.

Nelson A hihetetlen Hulkban debütált Samuel Sterns doktorként és nemrég tudtuk meg, hogy az Amerika kapitány 4. részében újra eljátssza a korábbi szerepét. Ezzel a Marvel Studios elvarr egy olyan szálat, amiről mát azt gondoltuk, megfeledkeztek. A doktor mellett a Vezér szerepében is láthatjuk, ő lesz a film egyik fő antagonistája.

A Dűne 2. részhez új szereplőként csatlakozott Austin Butler mint Feyd Rautha, Florence Pugh mint Irulan hercegnő, a legendás Christopher Walken mint a Császár és Lea Seydoux mint Lady Margot Fenring. Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Josh Brolin és Dave Bautista az első filmben játszott szerepükben térnek vissza a második részre.

A filmhez kiadott hivatalos összefoglaló alapján “A második rész középpontjában Paul áll, aki egy hatalmas Fremen-hadsereget gyűjt össze a kegyetlen Harkonnenek ellen, miközben lényegében mitikus messiásfigurává válik Arrakis lakói szemében”.

A Dűne 2. bemutatója nemrég 2023. október 20-ról 2023. november 17-re tolódott.

Dűne
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második rész
Filmek

A Max bejelentette, mikortól streamelhető a Dűne: Második rész

Napokon belül elérhető lesz a Dűne: Második rész streamingen.

Dűne: Második Rész
Filmek

A Dűne: Második rész az egyik legbriliánsabb sci-fi film, amit Steven Spielberg valaha látott

Steven Spielberg kijelentésével sokan egyetértenek, hogy a Dűne: Második rész észbontó.