Főoldal Sorozatok Az Amazon: Ügyvéd alkotójának nem volt befolyása Daredevil kinézetére
Sorozatok

Az Amazon: Ügyvéd alkotójának nem volt befolyása Daredevil kinézetére

Jessica Gao elárulta, hogy nem volt kreatív befolyása Daredevil kinézetére a Disney+ új sorozatában.

167
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

A Daredevil még 2015-ben, a Netflix saját készítésű sorozatában mutatkozott be először a képernyőn, de akkor még a karakter nem volt része a Marvel Moziverzumnak. Az első és a harmadik évadot a rajongók legnagyobb többsége a Marvel legjobb tévésorozatai között tartják számon. Volt azonban egy gyenge láncszem a karakterrel kapcsolatban, mégpedig a ruha, amit visel a sorozatban.

Az első évad végén a Netflix sorozatban leleplezték Daredevil teljes szerelését, és nem sikerült valami ütősre. A későbbi évadokban próbálták javítani a hibát, de teljesen nem sikerült orvosolni a dizájnből fakadó hibát. Az év elején hivatalossá vált, hogy a Pókember: Nincs hazaút után Daredevil visszatér a képernyőre a Disney+ legújabb sorozatában. Az Amazon: Ügyvéd korábbi előzetesében már láthattuk a karaktert, és láthatóan a jelmez nagyobb átalakításon ment keresztül az elmúlt időben. Megjelent a vörös mellett a sárga, ami jobban hasonlít Fenegyerek képregénybeli mására.

A Life Hackernek nyilatkozva Jessica Gao készítő elárulta, hogy nem volt befolyása a karakter kinézetére az új Amazon: Ügyvéd című sorozatnál.

Általában úgy csinálják, hogy inkább hagyják, hogy mi javasoljuk, mit szeretnénk csinálni, minthogy irányelveket adnának. Amikor először mondták nekünk, hogy [a Daredevil] egy lehetőség, egyszerűen nem tudtuk elhinni. És ahogy összeraktuk a történetet és azt, hogy mit szeretnénk csinálni a karakterrel, az a tény, hogy nem mondtak nemet, megdöbbentő volt számunkra. Az egyetlen dolog, amit nem tudtam kézben tartani, az pedig a ruha kinézete volt. Pontosan tudták, hogy milyen legyen a ruha.

Jessica Gao

Daredevil nemcsak Jennifer Walters mellett tűnik fel a képernyőn, hanem hamarosan önálló sorozatot is kap Charlie Cox alakításában. A Marvel Studios július végén a San Diego-i Comic-Con alatt jelentette be, hogy egy önálló Disney+ sorozaton dolgoznak a karakterrel Daredevil: Born Again címen. A tévésorozatot valamikor 2024 tavaszán fogják bemutatni a streaming szolgáltatón.

A Kat Coiro és Anu Valia által rendezett Amazon: Ügyvéd Jennifer Walters, a 30-as éveiben járó egyedülálló ügyvédnő bonyolult életét követi nyomon, aki történetesen egy zöld, 180 centis, szupererős Hulk. A vezető író Jessica Gao volt; a sorozat kilenc epizódból áll, amelyben számos MCU (Marvel Cinematic Universe)-veteránt láthatunk – köztük van Mark Ruffalo mint Smart Hulk, Tim Roth mint Förtelem és Benedict Wong mint Wong. A szereplőgárda tagja még Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass és Renée Elise Goldsberry. Az executive producerek Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro és Jessica Gao. A co-executive producerek Wendy Jacobson és Jennifer Booth.

Daredevil

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.