x
Sorozatok

[SDCC2022] A Marvel Studios bejelentette Charlie Cox főszereplésével érkező Daredevil-sorozat címét

A sorozat címét és a premier időpontját is elárulták az új Daredevil-sorozatról.

[SDCC2022] A Marvel Studios bejelentette Charlie Cox főszereplésével érkező Daredevil-sorozat címét
  • Publishedjúlius 24, 2022

Miután Charlie Cox visszatért Matt Murdock szerepében a Pókember: Nincs hazaút című filmben, nem telt bele sok időbe, hogy kiderüljön, egy új Daredevil-projekt van fejlesztés alatt. Ez a hír májusban érkezett, és egy új sorozatot terveztek a Disney+ streaming szolgáltatón fogják majd bemutatni a közeli jövőben. A sorozat élére Matt Corman és Chris Ord lett kijelölve.

A Marvel Studios szombati San Diego-i Comic-Con bemutatóján Kevin Feige elárulta, hogy az ötödik fázisban készülő új Disney+ sorozat címe Daredevil: Born Again. Az új Daredevil-sorozatban visszatér Charlie Cox és Vincent D’Onofrio, sőt azt is elárulta a stúdió producere, hogy 18 epizódos lesz. A Born Again 2024 tavaszán kerül a Disney+ műsorára.

A Daredevil: Born Again a Marvel Moziverzum 5. fázisában érkezik. A következő fázisról ma hajnalban többek azt is megtudtuk, hogy 2023-ban mutatják be az első produkcióját, ami nem más, mint A Hangya és a Darázs: Kvantumánia lesz, s egészen a 2025-ös Mennydörgők bemutatójáig tart majd. A következő fázisban olyan más alkotásokat mutatnak majd be, mint a Vasszív és az Agatha Coven of Chaos Disney+ sorozatokat, vagy a régóta várt A galaxis őrzői vol. 3. részét.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.