Főoldal Sorozatok Az Ahsoka visszahozhatja a rajongók kedvenc klónkatonáját, akit Temuera Morrison játszhat
Sorozatok

Az Ahsoka visszahozhatja a rajongók kedvenc klónkatonáját, akit Temuera Morrison játszhat

Anakin Skywalker és Ahsoka Tano közös barátja visszatér élőszereplős alakban?

41
Star Wars: A klónok háborúja

Temuera Morrison egy klónkatonát játszott az Obi-Wan Kenobi című sorozatban, de ha hihetünk egy új pletykának, a színész az idén augusztusban érkező Ahsoka című sorozatban a sereg talán leghíresebb tagját fogja alakítani: a rajongók élőszereplős alakban is találkozhatnak Rex századossal.

Temuera Morrison nemrég csalódottságának adott hangot, amiért a Lucasfilm nem hozta vissza karakterét, Boba Fettet A mandalóri 3. évadában, és úgy tűnt, egy kicsit elégedetlen volt Din Djarin kiemelkedő szerepe miatt, amiért vendégszerepével ellopta a showt. Bár tavasszal még úgy tűnt, hogy ennyi volt, kijelentései után nem látjuk többet a messzi-messzi galaxisban, a színész most mégis visszatérhet egy kiemelkedő mellékszerepben a Disney+ Ahsoka sorozatában.

A One Take News információi szerint Morrison fogja alakítani Rex századost a Disney+ sorozatában. Egyelőre nem világos, hogy a katona visszaemlékezésekben vagy a jelenben fog-e feltűnni, de a rajongók már régóta reménykednek abban, hogy Rexet élőszereplős formában is láthatják.

Bár a színész több alkalommal is klónkatona bőrébe bújhatott, két alkalommal még élőszereplős formában is láttuk, de ez a szerepe sokkal fontosabb és jelentősebb lehet; Ahsoka Tano egyik legközelebbi barátja és szövetségese volt a háborúban. A rajzfilmekben Rexnek Dee Bradley Baker kölcsönözte a hangját A klónok háborúja és a Star Wars Lázadók animációs sorozatokban, és most először szólaltathatja meg Morrison. Rex erős háttértörténete miatt bízunk benne, hogy látunk ezekből valamit a sorozatban is.

A CT-7567 néven is ismert Rex Anakin Skywalker első számú parancsnoka volt, és sok jedi barátja. Rex chipjét eltávolították, ami azt jelenti, hogy rá nem hatott az agymosás, amikor az Uralkodó kiadta a 66-os parancsot, amivel elrendelte, hogy a galaxisban fel kell kutatni és megölni a jedilovagokat, akik a Birodalom ellen fordulnak.

A Lázadókban az idősebb Rex újra találkozott Ahsokával, és több küldetésen is csatlakozott a Szellem legénységéhez. Sok rajongó régóta találgatta, hogy a szakállas katona, akit az Endoron a Lázadók között láttunk, az egykori klónkatona volt-e, amit végül az említett animációs sorozat fináléjában megerősítettek.

Az Ahsoka premierjére 2023. augusztus 31-én számíthatunk a Disney+-on.

Star Wars: A klónok háborúja
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...