Főoldal Sorozatok Az Agatha All Along sztárja, Kathryn Hahn szövetségeseivel valami rosszban sáfárkodik a sorozat első képén
Sorozatok

Az Agatha All Along sztárja, Kathryn Hahn szövetségeseivel valami rosszban sáfárkodik a sorozat első képén

Befutott az első hivatalos kép az Agatha All Along boszorkányairól.

242
WandaVízió
Forrás: Marvel Studios

Ahogy várható volt, miután a Disney+ WandaVízió című sorozata végül felfedte, hogy “Agatha volt az egész idő alatt”, nem hagyják annyiban, és még visszatér a képernyőre. A sorozat fináléjában Skarlát Boszorkány véget vetett a machinációinak, és a gonosztevőt Agnes személyében csapdába ejtette Westview-ban.

A történtek ellenére Agatha valahogyan mégis kijutott, s idén szeptemberben visszatér az Agatha All Along című sorozatával a képernyőre. A WandaVízió vezető írója, Jac Schaeffer szerint “különféle, vegyes boszorkány-csoportok” csatlakoznak hozzá. Schaeffer hozzátette még, hogy “Ami közös bennük, hogy koventelen boszorkányok. A boszorkányokat megtévesztés, árulás, gonoszság és önzés határozza meg. Mit teszel, ha van egy csoport boszorkány, akik ilyen tulajdonságokat mutatnak, és együtt kell dolgozniuk?”

A WandaVízió a klasszikus tévés sitcomok formájával játszott, [itt] pedig sokat játszunk azzal, hogy milyen feltételezéseink vannak a boszorkányokról. Melyek a vizuális jelek a boszorkányok számára? Természetesen nem akartunk egydimenziós gonosz boszorkányt. Lesznek pillanatok, amikor meglátjuk Agatha igazi szívét.

Jac Schaeffer

Az eddigiekből már tudjuk, hogy a főszereplő mellett Patti LuPone Lilia, Sasheer Zamata Jennifer, Debra Jo Rupp Sharon és Ali Ahn Alice karakterei biztosan szerepet kapnak a spinoff-sorozatban valamilyen szerepekben. Az Empire magazin által közölt első hivatalos képen is őket nézhetjük Agatha boszorkánysága mellett.

Agatha visszatérése a WandaVízió sok ismerős arcát is magában foglalja, többek között Emma Caulfield Ford (Sarah Proctor), Debra Jo Rupp (Sharon Davis), David Payton (John Collins), David Lengel (Harold Proctor), Asif Ali (Abilash Tandon), Amos Glick (Dennis), Brian Brightman (Miller seriff) és Kate Forbes (Evanora Harkness) karaktereit. Frissen igazolt színészek: Aubrey Plaza, Joe Locke, Patti LuPone, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili és Maria Dizzia.

Nagyon kevés hivatalos részletet osztottak meg Agatha karakteréről, bár várhatóan nagyban arról fog szólni a sorozat, hogy Agatha Billy Maximoffot (vagy fordítva) keresi, aki a képregényes megfelelőjéhez hasonlóan Billy Kaplan reinkarnációjaként tér vissza.

Különböző informátorok azt állítják, hogy a történet Evanora Harkness boszorkány-csoportjának leszármazottait is bemutatja – akiket most Salem Seven néven ismernek -, akik visszatérnek, hogy bosszút álljanak azon a nőn, aki megölte anyjukat.

Az Agatha All Along premierje 2024. szeptember 18-án lesz a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...