AustinButler

Austin Butler Feyd-Rautha Harkonnen szerepére pályázik a Dűne 2. részében

Többen is versenyben vannak a szerepre.

Annak ellenére, hogy az Örökkévalók című film színésze, Barry Keoghan lehet a befutó a szerepre a Dűne második részében, a szaksajtó arról számol be, hogy az Elvis sztárja, Austin Butler tárgyalásokat folytat Feyd-Rautha Harkonnen szerepéről a folytatásban.

Az elmúlt hetekben több nagy név is felmerült a nagysikerű Dűne feldolgozás második részénél. Néhány napja kaptuk a hír, miszerint a Fekete Özvegy sztárja, Florence Pugh egy tollvonás választja csak el a szereptől, hogy ő legyen a második részben Irulan hercegnő. A tegnapi azonban azonban a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy Austin Butler is érdeklődik egy szerep iránt. A portál úgy tudja, hogy Feyd-Rautha kulcsszerepéről tárgyalnak a felek Denis Villeneuver második részében.

Butler idén nyáron Baz Luhrmann Elvis-életrajzi filmjében a címszereplő szerepében mutatkozik be, de könnyen lehet, hogy hamarosan újabb nagy alkotáshoz adja nevét. Amennyiben sikerül nyélbe ütni a dolgot, akkor ő keltené életre Vladimir Harkonnen báró ravasz és kegyetlen unokaöccsét, aki a regényben heves rivalizálást folytat Paul Atreidesszel. Voltak olyan találgatások, hogy Barry Keoghan (Batman, Örökkévalók) lehet a befutó Feyd szerepére, miután egy rejtélyes bejegyzést tett közzé közösségi oldalán.

A sci-fi folytatás forgatására idén nyáron kerül sor, és várhatóan Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin és a többi főszereplő is visszatér. A történet ott folytatódik majd, ahol az első film abbamaradt: Paul Atreides (Chalamet) és édesanyja, Jessica (Ferguson) csatlakozik a Fremenekhez, akik azért harcolnak, hogy felszabadítsák Arrakist a kegyetlen Harkonnen megszállók szorításából.

A Dűne második részét 2023. október 20-án mutatják be kizárólag a mozikba.

Dűne
Total
26
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Az Obi-Wan Kenobi eredeti forgatókönyve eredetileg túl komor volt

Next Article
A csodálatos Pókember

A Pókember: Nincs hazaút koncepciós rajzán sokkal félelmetesebb a Gyík

Related Posts