Terminátor

Arnold Schwarzenegger nyitott lenne a Két tűz között és Az utolsó akcióhős folytatásaira is

Az osztrák tölgy még nem mondott le akciófilm státuszáról, mert a Terminátor: Sötét végzeten felbuzdulva másik két klasszikusban is visszatérne.

Az osztrák tölgy még nem mondott le akciófilm státuszáról, mert a Terminátor: Sötét végzeten felbuzdulva másik két klasszikusban is visszatérne.

Holnap fogják bemutatni Tim Millertől a Terminátor: Sötét végzetet, melyben Linda Hamilton mellett Arnold Schwarzenegger is visszatér ikonikus szerepében, így most ennek apropóján nemcsak új filmjéről beszélt a színész, hanem más olyan klasszikusokról is, amelyek megreformálták a filmgyártást három évtizeddel korábban.

A 72 éves színész 1984-ben az első Terminátor-filmmel szó szerint berobbant Hollywoodba. Az első rész 6 millió dollárból készült, franchise-ról még szó sem esett, de a rajongók gyorsan beleszerettek a jövőből visszajött gépbe, mert világszerte csaknem 78 millió dollárt hozott a stúdiónak az alkotás, így bebiztosítva a franchise és Schwarzenegger jövőjét. 1991-ben James Cameron oldalán elkészítették a Terminátor 2. – Az ítélet napját, majd más alkotásokat is az osztrák sztár köré építettek. 1993-ban John McTiernan leforgatta Az utolsó akcióhőst, ’94-ben pedig ismét Cameronnal közösen dolgozott Arnie a Két tűz között színfalai között.

A Screen Rantnek adott interjúból kiderült, hogy a Terminátor: Sötét végzet után nyitott más franchise-ok folytatásaira is, így akár Az utolsó akcióhős és a Két tűz között második részére is igent mondana, amennyiben jó kezekbe kerülne.

Ugyanakkor Arnie leszögezte, hogy csak azért nem mond igent egy legendás folytatására, mert a rajongók ragaszkodnak hozzá. Minden a forgatókönyvön múlik, hogy elvállalja-e a szerepet, vagy nemet mond rá.

Hogy a Sötét végzet beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, nehéz megmondani, bár kétségtelen, hogy az egyik legjobb Terminátor-filmet hozták össze Millerrel, amiben James Cameron keze is benne volt, hiszen alvás helyett a forgatókönyvön finomított a másnapi forgatás előtt. Az pedig egy újabb kérdést vet fel, hogy mennyire van szükség olyan klasszikusokat folytatni, mint a Két tűz között-öt és Az utolsó akcióhőst.

Schwarzenegger holnaptól visszatér a Terminátor: Sötét végzetben, aminek kritikáját már olvashatjátok nálunk.

Terminátor
Total
14
Shares
Previous Article
HBO Max

Megvan, hogy mikor és mennyibe fog kerülni az HBO Max

Next Article
Kevin Feige

Alan Horn megerősítette Kevin Feige tervét, évente akár 3-4 Marvel-filmet is bemutathatnak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!