Wide Screen
Image default
Filmek

Arnold Schwarzenegger nyitott lenne a Két tűz között és Az utolsó akcióhős folytatásaira is

Az osztrák tölgy még nem mondott le akciófilm státuszáról, mert a Terminátor: Sötét végzeten felbuzdulva másik két klasszikusban is visszatérne.

Holnap fogják bemutatni Tim Millertől a Terminátor: Sötét végzetet, melyben Linda Hamilton mellett Arnold Schwarzenegger is visszatér ikonikus szerepében, így most ennek apropóján nemcsak új filmjéről beszélt a színész, hanem más olyan klasszikusokról is, amelyek megreformálták a filmgyártást három évtizeddel korábban.

A 72 éves színész 1984-ben az első Terminátor-filmmel szó szerint berobbant Hollywoodba. Az első rész 6 millió dollárból készült, franchise-ról még szó sem esett, de a rajongók gyorsan beleszerettek a jövőből visszajött gépbe, mert világszerte csaknem 78 millió dollárt hozott a stúdiónak az alkotás, így bebiztosítva a franchise és Schwarzenegger jövőjét. 1991-ben James Cameron oldalán elkészítették a Terminátor 2. – Az ítélet napját, majd más alkotásokat is az osztrák sztár köré építettek. 1993-ban John McTiernan leforgatta Az utolsó akcióhőst, ’94-ben pedig ismét Cameronnal közösen dolgozott Arnie a Két tűz között színfalai között.

A Screen Rantnek adott interjúból kiderült, hogy a Terminátor: Sötét végzet után nyitott más franchise-ok folytatásaira is, így akár Az utolsó akcióhős és a Két tűz között második részére is igent mondana, amennyiben jó kezekbe kerülne.

Ez mindig a rajongókon múlik. A Terminátorhoz hasonlóan csak könyörögniük kell, hogy látni akarnak más filmet is.
Arnold Schwarzenegger

Ugyanakkor Arnie leszögezte, hogy csak azért nem mond igent egy legendás folytatására, mert a rajongók ragaszkodnak hozzá. Minden a forgatókönyvön múlik, hogy elvállalja-e a szerepet, vagy nemet mond rá.

Ha a forgatókönyv nagyszerű, akkor megcsinálom.

Hogy a Sötét végzet beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, nehéz megmondani, bár kétségtelen, hogy az egyik legjobb Terminátor-filmet hozták össze Millerrel, amiben James Cameron keze is benne volt, hiszen alvás helyett a forgatókönyvön finomított a másnapi forgatás előtt. Az pedig egy újabb kérdést vet fel, hogy mennyire van szükség olyan klasszikusokat folytatni, mint a Két tűz között-öt és Az utolsó akcióhőst.

Schwarzenegger holnaptól visszatér a Terminátor: Sötét végzetben, aminek kritikáját már olvashatjátok nálunk.

Terminátor

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Terminátor: Sötét végzet kulcsfontosságú jeleneteit így keltették életre a vizuális-effektek segítségével

Kévés Bence Mihály

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon