Főoldal Játékok Arab szinkronnal is játszható az Assassin’s Creed Mirage
Játékok

Arab szinkronnal is játszható az Assassin’s Creed Mirage

A legújabb előzetes szerint az új Assassin’s Creed arab nyelven is végigjátszható.

172
Assassin's Creed Mirage

Augusztus 22-én tartották a 2023-as Gamescom Opening Night Live showját. A nyitórendezvényen újabb kedvcsinálót kapott az októberben érkező Assassin’s Creed Mirage. Ahogy azt korábban is közölte a Ubisoft az orgyilkos testvériségről szóló széria legújabb része visszanyúl az alapokhoz. Egy kisebb méretű, rövidebb történet lesz, a játéktér újra egy nagy nyitott város és előtérbe kerülnek a lopakodós, falmászós játékelemek.

A történet helyszíne, a 9. századi Bagdad, amely ekkor a virágkorát élte az Abbászida Kalifátus egyik központjaként. A Ubisoft Bordeaux csapata igyekezett élethűen újra alkotni a város korabeli képét, amelynek középpontjában a Kerek Város állt. A játék főszereplője a Rejtőzködők Testvériségének új tagja, az Assassin’s Creed Valhallában megismert Basim Ibn Ishaq lesz. Az ő fiatalkori éveit követhetjük végig hogyan válik utcai tolvajból a Rejtőzködők orgyilkosává.

Az új előzetesben végig arab nyelven beszéltek a karakterek, így most már élőben is láthattuk, hogy arab szinkront is kapott a szoftver, ezáltal még autentikusabb élmény vár a játékosra. A videóban látható a Kerek Város, de nem ez az egyetlen bejárható terület, hiszen a város más negyedeit, a piacot, a munkásnegyedet és a körülötte levő területeket is bejárhatjuk majd. Ugyancsak fontos helyszín lesz a perzsiai Alamut erődje, amely a levantei Asszaszin Testvériség főhadiszállása lesz később.

Az Assassin’s Creed Mirage október 5-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Assassin's Creed Mirage
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Outlaws
Játékok

Egy éven belül megjelenik a Star Wars Outlaws és az új Assassin’s Creed

2025 márciusig kiadják a Star Wars Outlaws és az Assassin’s Creed Codename...

Skull and Bones
Játékok

Így magyarázkodott a Ubisoft a Skull and Bones 70 eurós ára miatt

A Ubisoft vezérigazgatója szerint a játék hatalmas és teljes élményt nyújt majd.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Játékok

Készül az új Tom Clancy’s Ghost Recon-játék

A pletykák szerint a Ubisoft már dolgozik a következő Ghost Recon-játékon, 2025-2026-ban...