Főoldal Játékok Arab szinkronnal is játszható az Assassin’s Creed Mirage
Játékok

Arab szinkronnal is játszható az Assassin’s Creed Mirage

A legújabb előzetes szerint az új Assassin’s Creed arab nyelven is végigjátszható.

40
Assassin's Creed Mirage

Augusztus 22-én tartották a 2023-as Gamescom Opening Night Live showját. A nyitórendezvényen újabb kedvcsinálót kapott az októberben érkező Assassin’s Creed Mirage. Ahogy azt korábban is közölte a Ubisoft az orgyilkos testvériségről szóló széria legújabb része visszanyúl az alapokhoz. Egy kisebb méretű, rövidebb történet lesz, a játéktér újra egy nagy nyitott város és előtérbe kerülnek a lopakodós, falmászós játékelemek.

A történet helyszíne, a 9. századi Bagdad, amely ekkor a virágkorát élte az Abbászida Kalifátus egyik központjaként. A Ubisoft Bordeaux csapata igyekezett élethűen újra alkotni a város korabeli képét, amelynek középpontjában a Kerek Város állt. A játék főszereplője a Rejtőzködők Testvériségének új tagja, az Assassin’s Creed Valhallában megismert Basim Ibn Ishaq lesz. Az ő fiatalkori éveit követhetjük végig hogyan válik utcai tolvajból a Rejtőzködők orgyilkosává.

Az új előzetesben végig arab nyelven beszéltek a karakterek, így most már élőben is láthattuk, hogy arab szinkront is kapott a szoftver, ezáltal még autentikusabb élmény vár a játékosra. A videóban látható a Kerek Város, de nem ez az egyetlen bejárható terület, hiszen a város más negyedeit, a piacot, a munkásnegyedet és a körülötte levő területeket is bejárhatjuk majd. Ugyancsak fontos helyszín lesz a perzsiai Alamut erődje, amely a levantei Asszaszin Testvériség főhadiszállása lesz később.

Az Assassin’s Creed Mirage október 5-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Assassin's Creed Mirage
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Microsoft Activision Blizzard
BREAKINGJátékok

A brit versenyhivatal jóváhagyta a Microsoftnak az Activision Blizzard felvásárlását

A CMA döntésével az utolsó akadály is elhárult, hogy az Activision Blizzard...

Tom Clancy's The Division 2
BREAKINGJátékok

Készül a Tom Clancy’s The Division 3

A Ubisoft egy sajtóközleményben leplezte le, hogy készül a poszt apokaliptikus széria...

Shadow of the Tomb Raider
Játékok

Korábban tagadták, ám mégis leépítés zajlik a Tomb Raider fejlesztőjénél

A Crystal Dynamics-től már tíz alkalmazott távozott.

Baldur's Gate 3
Játékok

Baldur’s Gate 3 teszt

A Larian Studios megcsinálta az év játékát?