Főoldal Filmek Áprilisban árat emel a SkyShowtime
Filmek

Áprilisban árat emel a SkyShowtime

Áprilistól a SkyShowtime-ért is többet kell fizetnünk.

252
SkyShowtime

A SkyShowtime 2023. február 14-én érkezett meg Magyarországgal. Egy évvel később, február 16-án a streaming szolgáltató bejelentette, hogy árat fognak emelni. A fizetési konstrukciók közzé bekerül egy olcsóbb, harmadik féltől érkező reklámokkal tűzdelt előfizetői csomag, illetve egy drágább modell, ahol nem kell elviselni a szembejövő reklámokat. Az új csomagokra április 23-ától kell előfizetni.

A SkyShowtime hivatalos közleményében a következő olvasható: “Kedves Előfizetőnk! Szeretnénk megköszönni, hogy kedvezményes, “féláron örökre” akciónk keretében legelső előfizetőink egyikeként rendelted meg szolgáltatásunkat. Te és a hozzád hasonló, kiemelten fontos előfizetőink ösztönöznek arra, hogy folyamatosan a lehető legjobb szórakoztatási élményt biztosítsuk. Szeretnénk elmondani, hogy számunkra te a SkyShowtime-közösség nagyra becsült, fontos tagja vagy. 2024. április 23-ával a jelenlegi SkyShowtime-előfizetésed neve Standard Plusz-ra változik, és ezzel együtt bevezetünk egy új, hirdetéseket is tartalmazó előfizetési konstrukciót, melynek neve Standard előfizetés reklámokkal. Semmit nem kell tenned ahhoz, hogy továbbra is hirdetésektől mentesen és megszakítás nélkül* élvezhesd a SkyShowtime szolgáltatásait, és a jövőben is megmarad a jelenleg is aktív ‘féláron örökre’ kedvezményed. A jelenlegi díjcsomagod 2024. április 23-án automatikusan átvált az átnevezett Standard Plusz díjcsomagra, és a befizetéseidet továbbra is automatikusan levonjuk a jelenlegi díjfizetési módozatodnak megfelelően. Folyamatosan arra törekszünk, hogy prémium élményt nyújtsunk elérhető áron, és egyre több minőségi tartalmat kínáljunk: sikerfilmeket egyenesen a mozikból, új és csak nálunk megtekinthető, exkluzív sorozatokat, illetve fokozatosan növekvő számú eredeti és köztük helyi gyártású SkyShowtime-produkciót. E változások részeként a Standard Plusz havi előfizetési díja emelkedni fog.”

A bejelentés után sokakban felmerült a kérdés, hogy mi lesz azokkal, akik az “örökre féláron” mottó alatt fizettek elő a szolgáltatásra. Erre is választ kaptunk.

2024. április 23-ától vagy az azt követő első számlázási dátumtól kezdődően a havi előfizetési díjad az új díjstruktúránknak megfelelően a következők szerint emelkedik:

Havi ‘féláron örökre’ előfizetés jelenlegi díj: 999 Ft havonta, április 23-tól: 1399 Ft-ra módosul.

A drágább csomagok ellenére a SkyShowtime továbbra sem biztosít 4K és/vagy Dolby Atmos minőséget a filmekhez és sorozatokhoz, azonban a platform jelezte, hogy tervben van, s szeretnének minőségben magasabb szintre váltani a jövőben.

SkyShowtime
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Trek: Discovery
Sorozatok

A SkyShowtime hamarosan bemutatja a Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadát

A teljes Star Trek: Discovery felkerül hamarosan a SkyShowtime műsorára.

SkyShowtime
Filmek

A SkyShowtime decemberi, ünnepi megjelenései

Az ünnepekre is készül filmekkel és sorozatokkal a SkyShowtime.