Főoldal Filmek Antoine Fuqua is Marvel-filmet rendez a jövőben
Filmek

Antoine Fuqua is Marvel-filmet rendez a jövőben

Antoine Fuqua A védelmező 2. rendezője megerősítette, hogy a tervei között szerepel egy Marvel-film.

679

Antoine Fuqua A védelmező 2. rendezője megerősítette, hogy a tervei között szerepel egy Marvel-film.

Egy időben arról is beszéltek, hogy Antoine Fuqua készítheti a Morbius adaptációt a Sonynak, azonban a rendező ezt a megbízást átengedte Daniel Espinosának, ennek ellenére Fuqua nem teljesen határolódott el a képregényvilágtól, hiszen most éppen Kevin Feige és csapatával találkozgat.

A HeyUGuys nemrégiben készített interjút a rendezővel, ahol Fuqua megerősítette, hogy Kevin Feige producerrel egy közös projekt részleteit beszélik át, bár erről a titokzatos filmről semmilyen részletet nem osztott meg.

Számomra meg kell felelnie, mert annyira sok vizuális effekttel dolgoznak, és „hol van ebben az egészben a rendező?” Meg kell értenem ezt, mert olyan ez, mint egy menedzsment. Eszközük megvan erre, jó emberekkel dolgoznak és terveznek, az egész dolgot felvázolják… Ezt csinálja egy rendező? Vagy száz másik ember foglalkozik ezzel?

A húsz filmet számláló Marvel Moziverzumban több egymástól különböző stílusú filmre láttunk példát, akadtak csendesebb, érzelmesebb alkotások, szórakoztató részek, míg meg nem érkeztünk egy végtelenre elnyújtott háborúba, így minden bizonnyal Fuqua is megtalálná a saját műfaját ebben az egészben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események