Főoldal Filmek Andrew Garfield először beszélt, hogy milyen érzés volt Pókemberként visszatérni a Pókember: Nincs hazaút című filmben
Filmek

Andrew Garfield először beszélt, hogy milyen érzés volt Pókemberként visszatérni a Pókember: Nincs hazaút című filmben

Érzelmes találkozó volt a Pókemberek számára a Nincs hazaút fináélja.

507
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Ahogyan azt már a legtöbben tudják, Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatért a falmászó szerepében a Pókember: Nincs hazaút című filmben, hogy segítő kezet nyújtsanak a Tom Holland eljátszott főhősnek. Bár Andrew Garfield többször is letagadta, hogy bármi köze lenne a filmhez, a premier után most először szólalt meg, s mesélt, milyen érzés volt A csodálatos Pókember után újra beöltözni.

A Variety-nek adott interjúban a Tick, Tick Boom! sztárját arról kérdezték, miért döntött úgy, hogy újra eljátssza a szerepet, mire Garfield elárulta, hogy az volt a vonzó az egészben, hogy lehetőséget kapott arra, hogy egyfajta mentorként segítse a fiatalabb “testvérének”.

Két hétig forgattunk, Toby és én, de azt hiszem, sikerült elérnünk valamit, ami nem csak annyit jelent, hogy megjelenünk és azt mondjuk: Szia! Szia! Az én Pókemberemnek meg kellett mentenie a fiatalabb testvére romantikus kapcsolatát. És meggyógyítani a saját élete legtraumatikusabb pillanatát azáltal, hogy ezt az öccséért teszi. Biztosítani, hogy ő ne jusson ugyanarra a sorsra, van ebben valami kozmikusan gyönyörű. Ez azt jelentette, hogy egy második esélyt kapott Gwen megmentésére.

Andrew Garfield

Garfield természetesen arra a pillanatra utal, amikor Pókembere megmentette MJ-ét zuhanás közben, miután a Zöld Manó megsebezte Tom Holland karakterét. A közös munkáról is faggatták a színész, milyen érzés volt felvenni azokat a képsorokat, s így derült ki, hogy valójában improvizálta a “szeretlek titeket, srácok” szöveget. Egy másik kérdés pedit adott, hogy miután ilyen pozitív tapasztalatokat szerzett, s a közönség is imádta, sőt még kampányt is indítottak A csodálatos Pókember 3. részért, Garfield fontolóra venné, hogy a jövőben visszatérjen Pókemberként?

“Úgy értem, igen, mindenképpen nyitott vagyok valamire, ha úgy érezném, hogy ez a megfelelő. Peter és Pókember, ezek a karakterek mind a szolgálatról szólnak, a nagyobb jó és a sok érdekében. Ő egy munkásosztálybeli fiú Queensből, aki ismeri a harcot és a veszteséget, és mélyen empatikus. Megpróbálnám kölcsönkérni Peter Parker etikai kereteit, hogy ha lenne lehetőségem visszatérni és még többet mesélni ebből a történetből, akkor nagyon biztosnak és biztosnak kellene éreznem magam benne.

Andrew Garfield

Pletykák szerint a film sikere után a Sony Pictures fejlesztésbe kezdett, s akár Andrew Garfield elkaszált harmadik filmje, vagy a Tobey Maguire negyedik filmje is valóra válhat. Ezeket a pletykákat nem erősítették meg.

Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események