Főoldal Filmek Ana de Armas reagált arra a pletykára, hogy Gal Gadot helyett ő lehet az új Wonder Woman
Filmek

Ana de Armas reagált arra a pletykára, hogy Gal Gadot helyett ő lehet az új Wonder Woman

Gal Gadot szerepe Wonder Woman szerepében bizonytalan, de hivatalosan semmit nem erősítettek meg.

556
Ghosted

Mivel a Wonder Woman 3. előkészületi munkálatait a DC Studios leállította, találgatások keringenek arról, hogy ki léphet Gal Gadot helyére, és bár a stúdió nem kommentálta ezeket a pletykákat, de valószínűleg a DC Univerzumban egy új Diana hercegnőt ismerhetünk meg. Ezzel kapcsolatban pedig felröppent egy pletyka, hogy Ana de Armas lehet az új Wonder Woman.

Még mielőtt a 007 Nincs idő meghalni című filmben bizonyította volna akcióhősnői kvalitásait, a képregényrajongók már a bemutató előtt is sokat beszéltek arról, hogy Ana de Armas esetleg szuperhőst játszhatna. A John Wick készülő spin-offjában, a Ballerina című filmben hamarosan többet láthatunk majd abból, hogy mire képes, de az Apple TV+ Ghosted című filmjében már kaptunk ízelítőt a színésznő kivételes játékából. A film sajtókörútja során készített interjút a Wired, és Armast arról is kérdezték, hogy fontolóra venné-e, hogy átvegye Wonder Woman szerepét Gal Gadot-tól.

A DC Studios társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran lehúzták a rolót Patty Jenkins készülő Wonder Woman 3. részénél, és a terveket egy időre (vagy örökre) félretették, mert nem illett bele a DCU terveikbe (és ha hinni lehet a pletykáknak, a vázlata sem volt túl jó). Sok spekuláció látott napvilágot a bejelentés után, hogy Diana hercegnőt esetleg újra fogják osztani, aminek van alapja, tudva, hogy Batman és Superman szerepét is más játssza ebben az új univerzumban. Erről kérdezték a színésznőt, aki meglehetősen diplomatikusan válaszolt.

Nos, úgy érzem, Gal Gadot nagyszerű munkát végez. Szóval tudod, szerintem neki kellene ezt továbbra is csinálnia.

Ana de Armas

Az idő majd eldönti, mi lesz Wonder Woman sorsa, és egy időre akár félre is állíthatják a karaktert, hiszen az HBO Max készülő sorozata nem Diana hercegnőre, hanem az amazonok szigetére fog fókuszálni. Úgy gondoljuk, hogy Gadot menni fog, és valaki más fogja játszani a karaktert, Wonder Woman szerepére pedig Armas tökéletes választás lenne.

Ana de Armas
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...