Főoldal Filmek Amy Pascal szerint a Venom 3. tervezési fázisban tart, és Andy Serkis rendező szeretné behúzni az újabb részt
Filmek

Amy Pascal szerint a Venom 3. tervezési fázisban tart, és Andy Serkis rendező szeretné behúzni az újabb részt

A háttérben már dolgoznak a Venom 3. tervén.

478
Venom

A Pókember: Nincs hazaút című film producere, Amy Pascal most egy másik projektről beszélt. A producer szerint a Venom 3. része tervezési fázisba lépett, miközben a Venom 2. – Vérontó rendezője, Andy Serkis világossá tette, hogy reméli, visszatérhet a franchise a harmadik részével.

Lehet, hogy a Venom kritikai bukás volt 2018-ban, de a Sony Pictures számára hatalmas sikert hozott jegyeladásokban, és bizonyította a stúdió számára, hogy a Marvel Studios segítsége nélkül is tudnak sikereket szállítani. Még a Venom 2. – Vérontó is felülmúlta a bevételi várakozásokat ebben a “járvánnyal sújtott időszakban”, és miközben sokkal jobb kritikákat kapott, mint az első rész.

Nyilvánvaló, hogy a franchise harmadik részéről nem feledkeztek meg a készítők, és garantáltan elkészül a folytatás, amit a Collidernek adott legutóbbi interjúban Amy Pascal producer megerősítette, hogy a Venom 3. részén már elkezdődtek a munkálatok.

“Jelenleg a tervezés fázisában vagyunk, de most arra koncentrálunk, hogy mindenki eljöjjön és megnézze a Nincs hazaút című filmet” – jegyezte meg, egyértelművé téve, hogy túl korai lenne még a következő részről beszélni. Venom 2. – Vérontó számtalan lehetőséget hagyott a készítők előtt a folytatásra nézve, beleértve a Toxin bemutatáást és belengették Tom Holland alakításában a Pókembert is. Szóval rengeteg irányba vihetik el a történetet, amire korábban Andy Serkis rendező is utalt.

Sokak szerint Ruben Fleischer rendezővel szemben Andy Serkis hatalmas előrelépés volt, és természetesen őt is megkérdezték a harmadik részről. A direktor a következőket mondta a Metrónak, amikor arról kérdezték, hogy visszatérne-e egy újabb film rendezői székében. “Nos, remélhetőleg” – ismerte el Serkis. “Nem akarok függni ettől, de igen, természetesen. Annyira szórakoztató világ volt, amiben játszani lehetett”.

Az interjú még Pascal nyilatkozata előtt készült, és Serkis biztosnak tűnt abban, hogy a halálos védelmező visszatér a mozivászonra. “Úgy értem, igen, természetesen. Ez egy olyan csodálatos világ, amiben játszani lehet. És biztos vagyok benne, hogy lesz [még több film], biztos vagyok benne, hogy lesz”.

A történtek fényében érdekes évek elé néz Venom, mert miközben a Sony Pictures tovább fejleszti saját univerzumát, addig a Marvel Moziverzum is szerepet kaphat náluk. Szóval az borítékolható, hogy Tom Hardy bebiztosította magát Eddie Brockként a filmvásznon.

Venom 2. - Vérontó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.