Alicia Vikander beszélt az új Tomb Raider-filmről

A Tomb Raider Oscar-díjas színésznője, Alicia Vikander beszélt az EW-nek, amelyhez egy képet is mellékeltek.

A Tomb Raider Oscar-díjas színésznője, Alicia Vikander beszélt az EW-nek, amelyhez egy képet is mellékeltek.

Az Entertainment Weekly lap teljesen Comic-Con lázban ég, nincs olyan nap, hogy ne jelentetne meg valami érdekességet bármelyik közelgő filmről. Tegnap a Fekete Párduc kapott több mint húsz darab új képet, ma azonban Lara Croft kisasszony volt terítéken Alicia Vikander alakításában.

Vikander elmondta a lapnak, hogy habár a főhősben megvan minden, ami azzá teszi, amivé válik majd a későbbiekben – egy híres régésszé, vagy ha jobban tetszik akkor Tomb Raiderré -, a film mégis teljesen az alapoktól indít, vagyis a kezdetre helyezi a hangsúlyt.

Megvan benne minden jellemvonás: vad, kemény, kíváncsi és intelligens is, de minden képességétől megfosztottuk. Míg részt nem vett egy kalandban. Úgy hitte, hogy egy „beképzelt” üzletember [az apja], aki London külvárosában él, de ezután megjelenik egy doboz tele információkkal. Ez a kezdet.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

Hét évvel apja eltűnése után a főhőst alakító Alicia Vikander a 21 éves Larat fogja játszani a filmben, aki nem mellesleg Londonban él, és biciklis futárként keresi kenyerét. Lara inkább a főiskolát választotta – már amikor beül az órákra -, mintsem hogy eltűnt apját (Dominic West) keresse. Egy napon azonban úgy dönt, hogy utánajár apja eltűnésének, így felkeresi apja utolsó ismert tartózkodási helyét, ami egy sírhelyszín, valahol Japán partjainál. Hirtelen a tét óriási lesz, csak éles eszére, vak hitére és makacs akaratára számíthat, ha túl akarja élni a veszélyeket. Laranak utazása során meg kell tanulnia, hogy miként tolhatja át magát saját határain. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot, akkor rászolgálhat a Tomb Raider névre.

A Tomb Raider bemutatója 2018. március 16-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Idris Elba

Új jelenetek A setét torony nemzetközi előzetesében

Next Article

A Bosszúállók, Thor, Fekete Párduc és még Thanos is ott van a D23 expón

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!