Főoldal Játékok Akcióba lendülnek a Mortal Kombat 11: Aftermath harcosai
Játékok

Akcióba lendülnek a Mortal Kombat 11: Aftermath harcosai

Gameplay trailerrel tért vissza a Mortal Kombat 11: Aftermath

449

Gameplay trailerrel tért vissza a Mortal Kombat 11: Aftermath

Bemutatkozik az akciódús kiegészítő három vadonatúj karaktere Fujin, Sheeva és RoboCop. A videóban első alkalommal nézheted meg mozgásban a három új harcos különböző képességeit, mozdulatait és megjelenését. A Mortal Kombat 11: Aftermath 2020. május 26-től lesz elérhető. A videóban feltűnik továbbá az új Dead Pool, Soul Chamber, Kronika’s Keep és RetroKade pálya, valamint néhány Stage Fatality is, amik a Friendship funkció kíséretében érkeznek majd meg a játék ingyenes frissítésének részeként a megjelenés napján.

Ejtsünk azért néhány szót az érkező karakterekről is:

  • Fujin, a Szél Isten és az Elder Gods szolgálatában áll testvére Raiden, az Earthrealm Védelmezője oldalán. A játszható karakterként először a Mortal Kombat 4-ben felbukkanó Fujin nagyon ért a jóság inspirálásához, hogy meghódítsa a gyűlölet és zsarnokság erőit, és biztosítja Earthrealm fényes jövőjét. A halhatatlan Fujin kardján és íján keresztül engedi szabadjára szélmanipuláló isteni erejét és támadásait.
  • Sheeva az ősi Shokan faj négykarú, félig ember félig sárkány királynője. Az előszőr a Mortal Kombat 3-ban játszható Shokan, harcos népe élén igyekszik megszerezni jogos helyüket az Outworld uralkodójának partnereként. A Shoken férfiak kigúnyolták, mikor Sheeva jelentkezett a következő vezető szerepéért folytatott küzdelemre, de miután győzedelmeskedve bizonyított, megkoronázták az első Shokan királynővé. A keményen odasózó, mesteri harcos birkózó stílusával teríti le ellenfeleit, hűséges pajzsával és feloldható teleport taposásával pedig félelmet kelt mindenki szívében, aki ellenkezni mer vele.
  • RoboCop, avagy korábban Alex Murphy egy kötelességtudó rendőrtiszt volt, akit brutálisan kivégzett egy helyi banda. Az OCP technológiával felélesztett Murphy egy fejlett kibernetikus RoboCop rendőrként újratervezve tartja be a törvényt és védi meg a civileket. Mortal Kombat debütálásával számos frissítést kapott, és halálos fegyverarzenáljával együtt lép a ringbe, köztük Auto 9 pisztolyával. Emellett lángszórójával, pajzsával, valamint különböző típusú lövedékkel megtölthető vállágyújával söpör el minden útjába kerülő kihívót.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.