Főoldal Filmek Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében
Filmek

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Könnyen lehet, hogy még egy legendás karakter tűnik majd fel a filmben.

731
rob

Könnyen lehet, hogy még egy legendás karakter tűnik majd fel a filmben.

Matt Reeves filmjének forgatási munkálatai jelenleg is zajlanak Londonban, a legutóbbi castinghírek alapján pedig többen arra gondolnak, hogy Robin is feltűnhet majd az alkotásban. A rajongók egyébiránt a rendező korábbi nyilatkozatai miatt valószínűnek tartják, hogy a következő Batman-film Jeph Loeb és Tim Sale The Long Halloween című képregényének adaptációja lehet, erre utal, hogy már biztosan több gonosztevővel találkozhatunk majd az alkotás során.

A Robinnal kapcsolatos spekulációk alapját egy olyan felhívás képzi, mely a film forgatási helyszínének környékén keresett atletikus felépítésű férfiakat és nőket, 17 éves kor felett. Ez idáig nem is igazán lenne érdekes, azonban a hirdetésben szerepel, hogy a jelentkezőknek akrobatikus képességekkel kell rendelkezniük, ismerniük kell különböző cirkuszi mutatványokat, az akrobatika világát. Vajon ez arra utalhat, hogy a filmben a “Repülő Graysonok” is feltűnnek majd? Őket ugyanis cirkuszi művészként ismerhettük meg.

bi

Dick Grayson, akiből később Robin válik, nem szerepel a The Long Halloweenben, az ezt követő, szintén a Loeb-Sale szerzőpáros által jegyzett sorozatban azonban már igen. Van tehát esély Robin feltűnésére, elsőként talán cameo formájában, egy következő epizódban pedig prominens szereplőként. Ez nyilvánvalóan hatalmas szó lenne, hiszen nagyon régen láthattuk utoljára filmvásznon a karaktert.

Matt Reeves Batman-filmjét 2021. június 24-én mutatják be az amerikai filmszínházak.

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...