John Wick

Akár már a jövő évben érkezhet a John Wick-sorozat

A Starz elnöke szerint a vártnál hamarabb érkezhet a széria.

A Starz elnöke szerint a vártnál hamarabb érkezhet a széria.

A John Wick első része hatalmas sikert aratott 2014-ben. A Keanu Reeves főszereplésével készült film leginkább látványos harcjeleneteivel nyűgözte le a közönséget, olyannyira, hogy hamarosan az eredeti alkotást két folytatás követte, sőt, immáron a negyedik rész is érkezik. A széria nagyon jövedelmező volt, a stúdió tehát úgy döntött, hogy kiterjeszti az univerzumot, és egy sorozattal bővíti tovább a történetet.

A filmek főszereplője feltűnhet majd a széria bizonyos pontjain, Ian Mcshane (Winston) azonban kizárta a szereplés lehetőségét. A forgatásról, a szereplőgárdáról egyelőre semmit sem tudunk, a bemutató dátumára azonban már következtethetünk.

Jeffrey Hirsch, a Starz elnöke nemrégiben kijelentette, hogy a sorozat a negyedik film megjelenése után fog műsorra kerülni, ugyanis nem lesz hatása a fősodor eseményeire. A tévé elöljárója ezen kívül elmondta, hogy nemrégiben találkozott az írókkal, és nagyon bízik a stábban.

John Wick

A John Wick-univerzum hamarosan újabb taggal is bővül majd, érkezik ugyanis a Ballerina című spin-off.

A Parabellum alcímet viselő negyedik film 2021 májusában érkezik, a sorozat valamikor ezután mutatkozik majd be a képernyőkön.

Total
1
Shares
Previous Article
20th Century Fox

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Next Article

Az Amazonra érkezik a Jack Reacher-sorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!