Akár így is kinézhetett volna Bucky maszkja az Amerika kapitány: A tél katonájában

Koncepciós terv Bucky maszkjáról.

A karaktert 2014-es Amerika kapitány: A tél katonája mutatta be a Marvel Moziverzum berkein belül, és Ryan Meinerding koncepciós művésznek hála már azt is tudjuk, hogy kezdetben egészen máshogy képzelték el a karaktert. Nemcsak a maszkja változott sokat a filmben látotthoz képest, hanem Bucky jelmeze is különbözött a korai terveken.

A Russo testvéreket méltán nevezhetjük a Marvel Moziverzum atyaúristeneinek, hiszen nem pusztán kimagasló filmekkel ajándékozták meg a rajongókat, de a karaktereket is nagyon tudatosan és ügyesen vezették fel. Steve Rogers régi barátját is ők hozták vissza a „halálból”, ám ez a film több szempontból is nagy jelentőséggel bírt. A HYDRA mint egy parazita élősködött a S.H.I.E.L.D. testében. Fejlődött, nyerészkedett a háborúkon még Buckyból is szörnyű fegyvert csináltak.

A Tél Katonája egyedülálló megjelenéssel büszkélkedhetett, amiről a Marvel Studios vezető látványtervezőjének köszönhetően már azt is tudjuk, hogy a korai terveken még ennél is látványosabb maszkot viselt volna a karakter. De ha jobban megnézzük a képet, nemcsak a maszk, hanem a karja is sokkal robusztusabb lett volna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Unused Winter Soldier mask from Captain America: The Winter Soldier

Ryan Meinerding (@ryan_meinerding_art) által megosztott bejegyzés,

Nem mindenki fogadta örömmel a karakter bemutatását, ám végül a rajongók többsége megbékélt vele, ami részben Sebastian Stan számlájára írható sziporkázó alakítása után. Talán ez a szeretet vezetett ahhoz is, hogy hamarosan saját sorozatot kap Sammel a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article
Mulan

Befutott a Mulan utolsó nagy előzetese magyarul, amit itthon a mozikban is bemutatnak

Next Article

Sokat profitálhat egymásból a PSVR és a Hitman 3

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!