Főoldal Filmek Adam Scott és Emma Roberts jelentős szerepeket játszhat a Madame Web című filmben
Filmek

Adam Scott és Emma Roberts jelentős szerepeket játszhat a Madame Web című filmben

Egy fontos kapcsolat lesz a Madame Web és a Pókember között?

175
Madame Web

A Pókembermánia nyomán a Sony Pictures két további Marvel-projektet is tervez. A stúdió következő filmjében Aaron Taylor-Johnson alakítja majd a Pókember gonosztevőjét, Kravent, a vadászt, mellette pedig készül a Dakota Johnson főszereplésével Madame Web, amit szintén Bostonban forgatnak. Egyelőre keveset tudni ezekről a filmekről, de a Redditen felütötte fejét egy egészen érdekes pletyka, hogy mely karakterek kaphatnak még szerepet a filmekben.

A szóbeszéd szerint Adam Scott és Emma Roberts is szerepelni fog a Madame Web-filmben. Bár sokan azt találgatták, hogy az Eufória sztárja, Sydney Sweeney játszhatja Silver Sable-t vagy Fekete Macskát, a jelek szerint ő fogja alakítani Julia Carpentert, a képregények második Madame Webjét. Celeste O’Connor a pletykák szerint Mattie Franklint alakíthatja, Isabela Merced pedig Anya Corazo lehet.

A készülő Madame Web-filmben Adam Scott és Emma Roberts is szerepel majd, az ő szerepeik közvetlen kapcsolatot jelenthetnek a Pókemberrel. Scott a pletykák szerint Ben Parkert, míg Roberts állítólag Peter Parker édesanyját, Mary-t alakítja majd.

A képregényekben Peter szülei nevezetesen a S.H.I.E.L.D. ügynökei, és talán a Madame Webben erre kapunk majd egy kis utalást. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a Sony Pictures megpróbálja bemutatni Peter Parker szüleit a filmvásznon, hiszen Andrew Garfield A csodálatos Pókember filmsorozatában is kulcsszerepet játszottak a címszereplő szülei.

A Matt Sazama és Burk Sharpless által írt forgatókönyv alapján Daniel Espinosa rendezte a Morbius főszereplői Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Al Madrigal és Tyrese Gibson. Avi Arad és Matt Tolmach Lucas Fosterrel közösen készítette a projektet, a Sony részéről Palak Patel felügyeli.

A képregényekben a Madame Webet jellemzően egy idős, vak nőként ábrázolják, aki egy hálóra emlékeztető létfenntartó rendszerhez kapcsolódik. Pszichikai képességekkel rendelkezik, és gyakran más hősöket felhasználja a harcokban. Elképzelhető, hogy Sweeney is köztük lesz? Ha már találgatunk, akkor nagyszerű Martha Franklin, azaz Spider-Woman lenne belőle.

A Madame Web adaptációját bemutatóját majdnem három hónappal, 2023. július 7-ről 2023. október 6-ára tették át.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.