Zombieland Madison

A Zombieland rendezője boldog lenne, ha Zoey Deutch ripacskodó szőke nője visszatérhetne egy spin-offban

Ruben Fleischer rendező nemrég elárulta, mennyire leköteleznék, ha lehetőséget kapna, hogy megfilmesítse Madison önálló kalandját Zombielandből.

Ruben Fleischer rendező nemrég elárulta, mennyire leköteleznék, ha lehetőséget kapna, hogy megfilmesítse Madison önálló kalandját Zombielandből.

Múlt héten bemutatták a Zombieland: A második lövést tíz év kihagyást követően, de szerencsére semmit sem változtak a karakterek attól eltekintve, hogy kicsit idősebbek lettek, de a film sztorija sokkal durvább az első résznél, és ebben nagy szerepet játszott Zoey Deutch által alakított Madison is, aki a buta szőke nő sztereotípiára tett rá még egy nagy lapáttal a filmvásznon.

A The Hollywood Reporter készített interjút Ruben Fleischer rendezővel, aki lehetőséget lát arra, hogy spin-offot forgassanak a következő években, főszerepében pedig a most megismert új szereplővel, a nagyon ostoba Madisonnal.

Szeretnék egy önálló filmet forgatni Madisonnal. Úgy gondolom, hogy maradt még benne történet, és ezt nagyon szórakoztató lenne feltárni. Valójában lett volna egy stáblista utáni jelenet, amelyben ők ketten [Madison és Berkeley] Babilonban maradnak, és együtt nagyon hülyék.

A közönség számára nem meglepő, hogy Fleischer máris fontolóra vette Madison saját történetét, hiszen mind a kritikusok, mind a rajongók az egyik legjobb dolognak nevezték Deutch karakterét, ami csak történhetett a második résszel. Madison abszolút beleillett a közegbe, nem agyalta túl a dolgokat, és bármennyire is a buta és ripacskodó szerepét kapta a filmben, egy percre sem vitte túlzásba. Még pont az az elviselhető szint volt tőle.

Ami pedig a harmadik részt illeti, majd kiderül, hogy mit hoz a jövő, de Emma Stone nem zárkózik el attól, hogy tíz év múlva ismét közös filmben térjenek vissza, és a rendező is lelkesedik az ötletért: [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Ruben Fleischer”]Egy álom válna valóra. Időbe telhet, míg újabb történet születik, amit érdemes lenne elmesélni, de örülök, hogy visszatértem Zombielandbe.[/penci_blockquote] [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Egyhamar ne számítsunk harmadik részre, hiszen A második lövésre is tíz évet kellett várnunk, de a Zombieland bebizonyította, hogy még ennyi idő elteltével is van keresnivalója egy folytatásnak, ám ehhez kellett az eredeti csapat, forgatókönyvírókkal és színészekkel egybevéve.

Zombieland: A második lövés

Total
1
Shares
Previous Article
The Last of Us: Part II

HIVATALOS: Csúsztatták a The Last of Us Part II megjelenését

Next Article

Dictum Dapibus Nam Massa Veni Tempus

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!