x
Filmek

A Wolverine 3 lehetséges két filmcíme

A 20th Century Fox két lehetséges filmcímet is regisztrált a Farkas 3 mozihoz, de nem jelentette be, hogy melyik lesz a hivatalos.

A Wolverine 3 lehetséges két filmcíme
  • Publishedjúnius 13, 2016

A 20th Century Fox két lehetséges filmcímet is regisztrált a Farkas 3 mozihoz, de nem jelentette be, hogy melyik lesz a  hivatalos.

Múlt héten egy forrás arról számolt be, hogy a 20th Century Fox döntött. Kiválasztotta a filmcímét a Farkas 3-hoz, amit már Wolverine 3: Weapon X-ként emlegetnek csak. A forrás arról is lerántotta a leplet, hogy a film nem egy szokványos képregényfilm lesz, ez egy „old-man” Logan Marvel mozi lesz. Állítólag a címben szereplő mutáns elveszti az erejét is.

Egy Twitter bejegyzésből kiderült, hogy a stúdió vagy a Wolverine: Weapon X, vagy pedig csak a Weapon X címet szeretné használni az utolsó Farkashoz. A filmet egyébként 2017. március 3.-án mutatják majd be a nagyközönségnek. Úgy egy hónappal ezelőtt nyert megerősítést, hogy a film forgatása elkezdődött, és pár korai képen az öreg Logant is szemügyre vehettük már. Évek óta pletykálták, hogy búcsú filmjében öreg mutánst Hugh Jackman fogja alakítani. A film pilotja még nem derült ki, de nagyon úgy fest, hogy a történetet nem a klasszikus Old Man Logan-ből merítették.

Farkassal legutóbb az X-Men: Apokalipszisben találkozhattunk. Ott még kísérleti patkányként festették fel, nem kapott sok szerepet a mutánsok élén, de Weapon X-ként nevezték. Esélyes, hogy ez vezethetett a film végső címéhez. Sokáig azt gondoltuk, hogy 1983-ban fog zajlani a cselekmény, de a korábbi képeken Hugh Jackman őszszakállal tűnt fel, ebből pedig következik, hogy aligha fiatal a karakter. Az is megeshet, hogy egy visszaemlékezés lesz, és a film távoli időben játszódik majd.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.