The Batman

A WarnerMedia elnök-vezérigazgatója nem szeretné, de nem tartja lehetetlennek, hogy ismét el fogják tolni a The Batman bemutatóját

A The Batman lesz a következő film, aminek premierjét elhalasztják?

Most minden szempár Matt Reeves The Batman című produkcióra szegeződik, miután a Sony Pictures három hónappal elhalasztotta a Morbius premierjét január végéről április első hétvégéjére. Minden arra keresi a választ, hogy vajon a Batman lesz a következő képregényfilm, amit eltolnak? Bár a hírek szerint az élőszereplős vámpír bemutatóját nem a COVID új variánsa okozta rekordszámú megbetegedések számával magyarázzák az Egyesült Államokban, hanem a Pókember: Nincs hazaút elsöprő sikere után a bevételi listákon.

A hírek szerint azonban a Warner Bros. várva várt nagy adaptációjával nagyon óvatos a stúdió., s ezért aggályos a The Batman márciusi bemutatója. A WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar arról beszélt, hogy az Omicron-változat miatt ismét elhalasztják a Sötét lovag filmjét.

A Warner Bros. nemrég arról beszélt, hogy a The Batman a mozik bemutató után 45 nappal kerül online bemutatásra, vagyis csak áprilisban válik elérhetővé az HBO Max streamingszolgáltatón. 2022-től kezdve a Warner Bros. szakít a tavalyi stratégiájával, vagyis nem fogják ugyanazon a napon elérhetővé tenni a produkciókat online és a mozikban, de a kialakult helyzet átírhatja ezt a szabályt vagy elhalasztják a filmet?

A Pucknak adott interjújában a WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar elmondta, hogy jelenleg nem tervezik a film áthelyezését:

Természetesen mindenre odafigyelünk, ami az Omicronnal történik. Jelenleg ki vagyunk békülve a dátummal kapcsolatban. Napról napra figyelni fogjuk.Jason Kilar

The Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk. Még nem jelentettek be semmit, de várhatóan a The Batman lesz egy új filmtrilógiának első állomása Pattinsonnal.

The Batman 2022. március 4-én jön ki a mozikba.

The Batman
Total
2
Shares
Previous Article
Black Adam

A Black Adam akciófigurája leplezett le egy eddig eltitkolt gonosztevőt

Next Article
Hang nélkül 2.

Jeff Nichols rendező távozott, de már megtalálták utódját a Hang nélkül spinoff élére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!