Főoldal Filmek A WarnerMedia elnök-vezérigazgatója nem szeretné, de nem tartja lehetetlennek, hogy ismét el fogják tolni a The Batman bemutatóját
Filmek

A WarnerMedia elnök-vezérigazgatója nem szeretné, de nem tartja lehetetlennek, hogy ismét el fogják tolni a The Batman bemutatóját

A The Batman lesz a következő film, aminek premierjét elhalasztják?

462
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Most minden szempár Matt Reeves The Batman című produkcióra szegeződik, miután a Sony Pictures három hónappal elhalasztotta a Morbius premierjét január végéről április első hétvégéjére. Minden arra keresi a választ, hogy vajon a Batman lesz a következő képregényfilm, amit eltolnak? Bár a hírek szerint az élőszereplős vámpír bemutatóját nem a COVID új variánsa okozta rekordszámú megbetegedések számával magyarázzák az Egyesült Államokban, hanem a Pókember: Nincs hazaút elsöprő sikere után a bevételi listákon.

A hírek szerint azonban a Warner Bros. várva várt nagy adaptációjával nagyon óvatos a stúdió., s ezért aggályos a The Batman márciusi bemutatója. A WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar arról beszélt, hogy az Omicron-változat miatt ismét elhalasztják a Sötét lovag filmjét.

A Warner Bros. nemrég arról beszélt, hogy a The Batman a mozik bemutató után 45 nappal kerül online bemutatásra, vagyis csak áprilisban válik elérhetővé az HBO Max streamingszolgáltatón. 2022-től kezdve a Warner Bros. szakít a tavalyi stratégiájával, vagyis nem fogják ugyanazon a napon elérhetővé tenni a produkciókat online és a mozikban, de a kialakult helyzet átírhatja ezt a szabályt vagy elhalasztják a filmet?

A Pucknak adott interjújában a WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar elmondta, hogy jelenleg nem tervezik a film áthelyezését:

Természetesen mindenre odafigyelünk, ami az Omicronnal történik. Jelenleg ki vagyunk békülve a dátummal kapcsolatban. Napról napra figyelni fogjuk.

Jason Kilar

The Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk. Még nem jelentettek be semmit, de várhatóan a The Batman lesz egy új filmtrilógiának első állomása Pattinsonnal.

The Batman 2022. március 4-én jön ki a mozikba.

The Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.