Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner egy héten belül dönthet a Tenet sorsáról

A július 17-i premierdátum egyelőre áll, a héten pedig a végleges döntés is megszülethet.

A július 17-i premierdátum egyelőre áll, egy héten belül pedig a végleges döntés is megszülethet.

A filmrajongók -teljesen érthető módon- izgatottan várják, hogy mi lesz Christopher Nolan következő filmjének sorsa. Nolan korunk egyik legkiválóbb rendezője, akinek új filmje mindig piros betűs ünnep a mozi szerelmesei számára. A brit direktorzseni ez alkalommal egy, kontinenseken átívelő kémsztorival készül, a szereplőgárda pedig a szokásokhoz híven impozáns, a főszerepeket John David Washington és Robert Pattinson játsszák, de feltűnik a filmben többek között Elizabeth Debicki és Michael Caine is.

A jelenlegi állás szerint a Tenet lehet az első film, amelyet nyáron már a mozikban tekinthetünk majd meg. A kérdés persze, hogy valóban így lesz-e. Christopher Nolan nemrégiben arról beszélt, hogy bár a járvány a film munkálatait is érintette, az alkotás hamarosan teljesen készen áll majd a bemutatóra, így alkotói részről nincs akadálya a júliusi premierdátumnak. A kérdéskör gazdasági oldala azonban közel sem ennyire egyértelmű. A Tenet költségvetése nagyjából 200 millió dollár lesz, így könnyen belátható, hogy csak akkor van értelme bemutatni a filmet júliusban, ha addigra a legtöbb országban kinyitnak a filmszínházak. Egy ekkora büdzsé mellett a “csonka” bemutató nem engedhető meg. A másik oldalról viszont, pont egy ilyen film lehet alkalmas arra, hogy a járvány után visszacsábítsa az embereket a mozikba.

Tenet

A Tenet a tervek szerint tehát július 17-én kerülhet a mozikba. Az esetleges változásokról természetesen be fogunk számolni.

Még több a témában...

Kitalált egy mesét Robert Pattinson, hogy eltitkolja a The Batman meghallgatást Christopher Nolan elől

Kévés Bence Mihály

Christopher Nolan még a forgatás alatt is titokban tartotta a Batcycle-t

Vigh Martin

UPDATE: A Warner Bros. bejelentette, hogy augusztus 26-án a világ 70 országában mutatják be Tenetet

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat