A Warner disztribútori megállapodást kötött az IO Interactive-al

A Hitman sorozat alkotói egy egészen új konzolos és PC-s élményt szeretnének közösen elhozni a Warnerrel.

A Hitman sorozat alkotói egy egészen új konzolos és PC-s élményt szeretnének közösen elhozni a Warnerrel.

Warner Bros. Interactive Entertainment és a független videojátékfejlesztő IO Interactive ma bejelentette, hogy a két cég globális kiadói és disztribútori megállapodást kötött, hogy egy új konzolos és PC-s élményt hozzanak el a játékosoknak világszerte. Az IO Interactive mindkét skandináv régióban lévő stúdiója – az IOI Copenhagen Dániában és a nemrég nyílt IOI Malmö Svédországban – részt fog venni az új partnerkapcsolat részeként készülő új játék fejlesztésében. 

„Rendkívül elégedettek vagyunk, hogy folytathatjuk partnerkapcsolatunkat az IO Interactive tehetséges csapatával” mondta David Haddad, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. „Az IO Interactive nagy múltra tekint vissza az ikonikus játékok megalkotása terén, és alig várjuk, hogy ezen új partnerség részeként új konzolos és PC-s élményeket hozzunk el a játékosoknak világszerte.”

 

„Az utóbbi pár évben a Warner Bros. első kézből mutatta meg, hogy megértik és tisztelik kreatív látomásunkat és alig várjuk, hogy tovább folytassuk ezt az együttműködést” mondta Hakan Abrak, az IO Interactive CEO-ja.” Az IO Interactive büszke múltjára, mely során számos emlékezetes karaktert és univerzumot hozott el a játékosoknak – ez a DNS-ünkben van. Ahogy egy újabb izgalmas projektbe kezdünk, hogy egy új univerzumot építsünk az IOI és a Warner Bros. számára, ambiciózus tehetségeket keresünk, akik velünk tartanának ezen a nem mindennapi utazáson koppenhágai vagy malmöi stúdiónkban.”

 

Total
21
Shares
Previous Article

Ilyen lesz a Call of Duty Modern Warfare gépigénye

Next Article

Ingyenes hétvégék a Battlefield V-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!