Főoldal Filmek A Warner Bros. még mindig nem döntött, mihez kezdjen Ezra Miller vádjai után a Flash bemutatójával
Filmek

A Warner Bros. még mindig nem döntött, mihez kezdjen Ezra Miller vádjai után a Flash bemutatójával

Továbbra sem biztos, hogy bemutatják a Flasht.

352
The Flash

Tegnap este derült égből villámcsapásként ért sokakat a hír, miszerint a Warner Bros. Discovery nem elégedett a Batgirl forgatókönyvével, és ilyen formában nem fogják bemutatni a mozikban, sőt még az HBO Maxre sem kerül fel. Egyszóval, megy a kukába a 90M dolláros projekt. A hírek szerint azonban egy másik projekttel is gond van, a Flash jövője sem olyan biztos.

Késő este megtudtuk tegnap, hogy a Warner Bros. Discovery úgy döntött, hogy teljesen elveti a Batgirl-filmet. A projekt az utómunka késői szakaszában volt, és nagyon közel állt a befejezéshez, de várhatóan soha nem láthatjuk majd a kész filmet. A hír sokkolóan hatott, sok rajongó csodálkozott azon, hogy a filmet miért törölték, miközben a Flashnél még mindig a mozikat tűzték ki célul, holott a főszereplőt alakító Ezra Miller több botrányba is került az elmúlt hónapokban.

Nos, úgy tűnik, a film jövője talán mégsem olyan biztos, mint ahogyan azt eddig hittük. Annak ellenére, hogy a közelmúltban egy jelentés azt állította, hogy a WB még mindig elkötelezett a Flash bemutatása mellett, a Variety beszámolójában a Batgirl mellett azt is megemlíti, hogy a stúdió “még mindig azon töri a fejét, hogy mi legyen a Flash-sel”, amelyet “teljesen megnehezít a film sztárja, Ezra Miller által elkövetett visszaélésekkel és helytelen magatartással kapcsolatos vádak”.

A Warners azt állítja, hogy a Batgirl félretételének semmi köze a film minőségéhez, és egyszerűen a stúdió új megközelítést használ, és ennek egyik következménye lett, hogy a mozis tartalmakra koncentrál, de bármilyen kifogást is használnak, a döntés nagy zavart és sokak nemtetszését váltotta ki.

Nagyon nehéz helyzetben a Warner Bros. Még ha úgy is döntenek, hogy a továbbiakban megszakítják a kapcsolatot Millerrel, szinte lehetetlen lenne helyettesíteni a főszerepben anélkül, hogy az egész filmet újraforgatnák. A DC multiverzuma lehetőséget ad a készítőknek, hogy a későbbiekben egy új színész játssza Barry Allen szerepét, de ez egyelőre a levegőben hagyja a film sorsát.

The Flash

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.