Főoldal Játékok A Warner Bros. Games bemutatja a Mortal Kombat 1 első gameplay videóját
Játékok

A Warner Bros. Games bemutatja a Mortal Kombat 1 első gameplay videóját

Az új trailer bemutatja a Kameo Fighter System-et, karaktereket, és történeti elemeket Eredeti zene debütál a Grammy-díj jelölt művésztől, ZHU.

546
Mortal Kombat 1

A Warne Bros. Games a tegnapi napon bemutatta az első gameplay trailert a Mortal Kombat 1-ről, a frachise legújabb tagjáról, a díjnyertes NetherRealm Studios-tól. A videó tartalmazza a dinamikus játék béli akciót, karaktereken, és csonttörő harcokon keresztül, miközben bemutatja az új Kameo Fighter rendszert, ami egyedi karakter névsort ad a meccsekhez – mind mögött a Grammy-díj jelölt művész, ZHU, “Fatal (Mortal Kombat 1)” című eredeti száma.

A trailer szintén friss információval szolgál a harcosokról, a narratívájukról, és tippekkel a hátterükről, ami bepillantást nyújt a Mortal Kombat 1 történetébe. Liu Kang újraindította a történelmet a New Era megalkotásával a béke érdekében, míg Mileena, Kitana ikertestvére, és jogos örököse az Outworld trónjának, megfertőződött egy halálos betegséggel. Lin Kuei harcosok, és testvérek Scorpion, és Sub-Zero a klán jövőjéért harcol, miközben Earthrealm bajnokok, Raiden, és Kung Lao harcolnak a családért, és becsületért. Johnny Cage, aki inkább azzal törődik, hogy a rajongói szemében releváns maradjon, a saját hiúságáért harcol. A fő névsorba még csatlakozik Kenshi Takahashi, aki azért harcol, hogy visszaszerezze a nagyra becsült kardot, Sento-t, és helyreállítsa családja nevét.

Továbbá, a videóban bemutatásra kerül számos Kameo Fighter, mint Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade, Kano, Goro, Kung Lao, Stryker, és Jackson „Jax” Briggs. Minden Kameo Fighter egy klasszikus verziója a karakternek, ami a 30 éves Mortal Kombat történelemből lett elővéve, és bemutatva támadó mozdulataikkal, beleértve a lesújtó Fatal Bolw-kat, brutális Fatality-ket, és védekező Breaker-eket.

A Mortal Kombat 1 PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switch-re előre láthatólag 2023. szeptember 19-én jelenik meg.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.