Főoldal Filmek A Warner Bros. Discovery új vezetősége állítólag megkereste Henry Cavillt a visszatérésről
Filmek

A Warner Bros. Discovery új vezetősége állítólag megkereste Henry Cavillt a visszatérésről

Továbbra sem tudjuk biztosan, látjuk-e még Supermanként Henry Cavillt.

330
Superman

A rajongók továbbra is nagyon várják, hogy Henry Cavill visszatérjen az Acélember szerepében, de mi van, ha nem akar visszatérni? Akár hiszed, akár nem, hétvégén szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint az új vezetőség nagyon szeretné, ha újra szuperhős lenne, azonban a színész már nem akarja a szerepét.

Batman és Wonder Woman mellett Supermannek kellene a Warner Bros. DC Comics-csapatának középpontjában állnia. Az Acélember jóhiszemű ikon, és egy olyan karakter, aki Az Igazság Ligája öt évvel ezelőtti megjelenése óta nem tette tiszteletét a filmvásznon. Ez zavarba ejtő, bár korábban már hallottuk, hogy a stúdió és a színész Henry Cavill valamiféle patthelyzetbe kerültek a pénz miatt. Hogy a Warner Bros. miért nem tesz meg mindent annak érdekében, hogy egy új Superman-filmet készítsen, azt nehéz megmondani, és időközben más problémákba is ütköztek.

A Vaják sztárja többször elmondta a múltban, hogy szívesen visszatérne Clark Kent szerepébe, de lehet, hogy csak a rajongóknak tett szájhősködésről van szó. A Fandango munkatársa, Erik Davis állítása szerint “hallottam egy történetet, miszerint [a Warner Bros.] megkérdezte [Henry-t], és ő nem akarja megcsinálni, nem akar visszatérni”. Később finomított a neves szakember, hogy Cavill részéről mégis csak van érdeklődés, a korábbi állítása nem naprakész volt, azt még július végén mondta a San Diego-i Comic-Con alatt.

Cavillnek sosem volt könnyű dolga a DC Extended Universe-ben. Az acélember első filmje meglepően ellentmondásosra sikerült, míg a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája leszerepelt a kritikusok előtt. Utóbbiban még nevetség tárgyává is vált a szörnyű CG-állkapocsvonalának köszönhetően.

Mindezeket figyelembe véve annyira már nem is meglepő, hogy a brit színész inkább olyan projektekre koncentrált, mint a Netflix gyártású Vaják és az Enola Holmes. Ez azonban nem jelenti azt, hogy többé nem látjuk majd Superman szerepében, ugyanakkor az elmúlt években több olyan hír is megjelent, hogy a stúdió inkább Supergirlre fókuszál a jövőben.

Mivel a Warner Bros. Discovery-nél számos változásra sorkerült már az elmúlt hetekben, nehéz megmondani, mit tartogat a jövő Superman számára.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Superman
Filmek

Az Acélember csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz?

Melyik szerepben tudnátok elképzelni Henry Cavillt a Marvelnél?