Főoldal Filmek A Warner Bros. állítólag megkereste Kevin Feige-t, hogy átvegye a DC Studios felett az irányítást
Filmek

A Warner Bros. állítólag megkereste Kevin Feige-t, hogy átvegye a DC Studios felett az irányítást

A Warner Bros. Discovery szó szerint Kevin Feige-t akarta a DC Studios élére.

337
Marvel Studios

A galaxis őrzői rendezője, James Gunn lett a DC Studios frissen kinevezett társelnöke, de egy új jelentés szerint a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav megpróbálta rávenni a Marvel Studios vezetőjét, hogy munkahelyet váltson, Kevin Feige azonban nem fogadta el az ajánlatot, s maradt a Marvelnél.

David Zaslav vezérigazgató gyökeres változtatásokra szánta el magát, miután a Discovery és a WarnerMedia egyesült. A döntések között szerepelt, hogy az utómunka utolsó fázisában törölték a Batgirl bemutatóját, és több másik projektet is elkaszáltak. A nehéz időket megélt DC Extended Universe számára most azonban eljött a változás órája. A hét elején jelentették be, hogy James Gunn és Peter Safran átveszi a filmek, sorozatok és animációs tartalmak fölött az irányítást, s a továbbiakban a hivatalos név a DC Universe.

Zaslav hónapokig keresett valakit, aki Kevin Feige mintájára egy kézben tarthatná a DC Comics adaptációit. Több név is felmerült, és a vezérigazgató még attól sem zárkózott el, hogy megkeresse a Marvel Studios vezetőjét. Az Above The Line beszámolója szerint a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója tényleg megkereste Feige-t, hogy ő legyen a DC Studios vezetője.

Az oldal megjegyzi: “David Zaslav olyan valakit szeretett volna, mint Kevin Feige (és úgy tűnik, még fel is kereste őt, bár ő természetesen udvariasan visszautasította), hogy vezesse a DCU-t, és megpróbálja azt akár csak távolról is versenyképessé tenni a Marvel Moziverzum (MCU) számára”.

Sokak számára elképzelhetetlennek tűnik, hogy Kevin Feige otthagyja a Disney-t, s a konkurenciánál dolgozzon. Egyrészt szívesen megnéznénk, mire lett volna képes olyan karakterekkel, mint Batman, Superman vagy Wonder Woman, de erre valószínűleg soha nem kapunk választ, mert ő ízig-vérig Marveles.

Kevin Feige

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...