A Venom rendező egy nagy logikai bukfencről beszélt a filmben

Több rajongó is figyelmes lett a Venom egyik jelenetére, amit a tényállások mellett nem tudtak mivel megmagyarázni. A rendező válaszolt erre.

Több rajongó is figyelmes lett a Venom egyik jelenetére, amit a tényállások mellett nem tudtak mivel megmagyarázni. A rendező válaszolt erre.

A következő cikk spoiler-elemeket tartalmaz a Venom film cselekményére.

A napokban a Gamespot készített interjút Ruben Fleischer rendezővel, aki mesélt a Venom-film egyik legnagyobb logikai bukfencéről, ami sok rajongónak szemet szúrt. A film elején az egyik szimbiota (Káosz, azaz Riot) a lezuhant űrhajó roncsai közül elmenekül, és miután Malajzia egyik piacán több emberrel is végez, egy öregasszony testében talál új otthonra, célja pedig nem más, mint eljutni San Franciscoba az Élet Alapítvány székhelyére. A következő vágásban már Eddie Brockot látjuk, amint menyasszonya laptopján felfigyel Carlton Drake és az alapítvány tetteire, amit később felhasznál Drake ellen, és ami egyben saját vesztét is eredményezi. A filmben hat hónapot ugrunk előre az időben, miközben az egyik jelenetben még mindig azt látjuk, hogy Káosz az idős hölgy testében van, tehát a szimbiota nem falta fel a gazdatestet, ami pedig ellentmond egy korábbi kijelentéssel.

A filmből megtudtuk, hogy csak abban az esetben marad életben a gazdatest, ha a parazita szimbiózisba tud lépni az emberrel, de mint tudjuk, Káosz igazi gazdateste nem az az idős hölgy volt. A rajongók nem értették ezt a jelenetet, mint ahogy azt sem, miért tartott fél évig elérni a repülőtérre, azonban a rendező megválaszolta ezeket a kérdéseket.

Igen, ez egy jó kérdés. Ez az egyik jelenet a kevésbé logikátlan részekből. De időre volt szükségünk, hogy Eddie bukását bemutassuk, viszont ez az egy dolog tényleg nem illett össze. Szeretem azt hinni, hogy az idős hölgy jól érezte magát abban a hat hónapban és csak úgy össze-vissza kedvére gyilkolta az embereket Malajziában.

És ez csak az egyik logikai bukfencből, amiből táplálkozott a film, de talán szemet hunyhatunk ezeknek a hibáknak, összességében nem nem ezért mondtuk ki, hogy rossz lett a Venom-film. Vagy ti máshogy gondoljátok a logikai hibákat a filmekben?

Total
1
Shares
Previous Article

Befejeződött a Bosszúállók 4. forgatása, amiről több koncepciós kép is megjelent

Next Article

A Star Wars 9-ben visszatér a franchise legnagyobb gonosza?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!